Gradonačelnik Bijeljine sugrađanima čestitao Novu 2021. godinu

Datum:

Share post:

Povodom Nove godine, gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović građanima Grada Bijeljina uputio je prazničnu čestitku u kojoj se ističe:
​Dragi sugrađani i prijatelji,

Na pragu smo nove 2021. godine, koja nas uvodi u treću deceniju 21. vijeka i za koju se nadam da će nam svima donijeti više sreće, sloge i ljubavi, kao i svakog dobra i napretka za naš narod, našu Bijeljinu i Semberiju, a takođe i sve naše porodice i pojedince.

Iza nas je godina poteškoća i izazova, ali uvjeren sam da će nam nedaće i gubici kroz koje prolazimo poslužiti kao dobre pouke kako da u narednoj godini i novoj deceniji radimo vrijednije i bolje, kao i da budemo bolji ljudi. U teškim okolnostima i pred velikim iskušenjima našeg vremena, ljudi Bijeljine i Semberije su dokazali da nas nisu napustile naše neprolazne vrijednosti: humanost, solidarnost, poštenje, dostojanstvo, odgovornost i ljubav prema bližnjima i sugrađanima. Stoga su opravdane naše nade i očekivanja da, ukoliko se složno potrudimo, Bijeljina i njeni građani ulaze u bolju godinu i srećnije doba.

Želim vam mir, dobro zdravlje, sreću i uspjeh na svim poljima, da u novoj godini njegujete i razvijate prijateljstva, uzajamnu ljubav i poštovanje i snažnu volju za ličnim i opštim boljitkom.

TESTNA REKLAMA

Uz želje da vas služi dobro zdravlje, molim vas da praznik Nove godine i dane koji slijede provedete potpuno se pridržavajući važećih epidemioloških mjera i da budete odgovorni prema svom i zdravlju drugih ljudi, kao i da praznike provedete u krugu svojih porodica, u harmoniji i blagostanju.

Svako dobro i srećna Nova godina!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Gradska uprava

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: KOLO SRPSKIH SESTARA “MATI ANGELINA SRPSKA“ PROSLAVILO KRSNU SLAVU (foto)

Kolo srpskih sestara iz Lopara je obilježilo svoju krsnu slavu - Prepodobna mati Angelina Srpska. Tim povodom u hramu...

Kombajn oborio Ginisov rekord u žetvi pšenice

Poboljšane performanse New Holland kombajn CR8.90 Revelation su doprinijele ovom rekordu. Kompanija New Holland još jednom se upisala na...

Prva Liga Srpske: Glišić šokirao Zvijezdu 09, Rudar Prijedor okrenuo u nastavku

Kozara je šokirala Zvijezdu 09 i odnijela bod sa gostovanja. Ekipa iz Etno sela Stanišić je vodila 1:O sve...

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz Glasoviti film Australija reditelja Baza Lurmana, romantična epska...