GO Crvenog krsta Bijeljina donirao poklon pakete za novorođene bebe (video)

Datum:

Share post:

Povodom Svjetskog dana i Nedjelje Crvenog krsta, Gradska organizacija Crvenog krsta Bijeljina donirala je pakete za bebe koje su rođene u porodilištu bijeljinske bolnice tokom ove sedmice.

Aleksandar Savić, sekretar GO Crvenog krsta, istakao je da saradnja Crvenog krsta i bijeljinske Bolnice traje već duži niz godina, što je dokazala i akcija tokom pandemije Covid19 kada je Crveni krst donirao pet respiratora.

“Paketi sadrže osnovne stvari koje su potrebne u prvim danima za novorođenče u vrijednosti od oko 70 KM, kao i članska karta za buduće volontere koji će u nekom narednom dobu doći kod nas i pridružiti se našim akcijama. Paketi su pripremani od srca, kako glasi naš ovogodišnji slogan. Mi imamo odličnu saradnju sa bijeljinskom bolnicom i tako će se nastaviti i u budućnosti”, rekao je sekretar GO Crvenog krsta Aleksandar Savić.

Prim.dr Nela Mitrović, pomoćnik direktora za medicinske poslove Bolnice “Sveti Vračevi” Bijeljina, zahvalila je GO Crvenog krsta Bijeljina na poklonima koji su dodjeljeni novorođenim bebama i majkama, uz želju da sve bebe izrastu u saosjećajne i plemenite ljude, kao što su volonteri Crvenog krsta.  

“U ime direktora naše ustanove prof.dr Zlatka Maksimovića zahvaljujem vam na poklonima bebama rođenim u našem porodilištu i lijepim željama da izrastu u saosjećajne i plemenite ljude spremne da pomognu drugima, jer samo zajedno možemo  sve da pobjedimo i idemo dalje”, poručila je prim.dr Nela Mitrović, pomoćnik direktora za medicinske poslove Bolnice “Sveti Vračevi” Bijeljina.

GO Crvenog krsta Bijeljina donirala je danas osam paketa Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo bijeljinske bolnice za bebe rođene 8.maja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva. - Premijerka Ana Brnabić izjavila...

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...

GRAD BIJELJINA: „Izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i uklanjanje ambrozije

Saopštenje Gradske uprave Grada Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Najzad izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i...