GO Crvenog krsta Bijeljina donirao poklon pakete za novorođene bebe (video)

Datum:

Share post:

Povodom Svjetskog dana i Nedjelje Crvenog krsta, Gradska organizacija Crvenog krsta Bijeljina donirala je pakete za bebe koje su rođene u porodilištu bijeljinske bolnice tokom ove sedmice.

Aleksandar Savić, sekretar GO Crvenog krsta, istakao je da saradnja Crvenog krsta i bijeljinske Bolnice traje već duži niz godina, što je dokazala i akcija tokom pandemije Covid19 kada je Crveni krst donirao pet respiratora.

“Paketi sadrže osnovne stvari koje su potrebne u prvim danima za novorođenče u vrijednosti od oko 70 KM, kao i članska karta za buduće volontere koji će u nekom narednom dobu doći kod nas i pridružiti se našim akcijama. Paketi su pripremani od srca, kako glasi naš ovogodišnji slogan. Mi imamo odličnu saradnju sa bijeljinskom bolnicom i tako će se nastaviti i u budućnosti”, rekao je sekretar GO Crvenog krsta Aleksandar Savić.

Prim.dr Nela Mitrović, pomoćnik direktora za medicinske poslove Bolnice “Sveti Vračevi” Bijeljina, zahvalila je GO Crvenog krsta Bijeljina na poklonima koji su dodjeljeni novorođenim bebama i majkama, uz želju da sve bebe izrastu u saosjećajne i plemenite ljude, kao što su volonteri Crvenog krsta.  

“U ime direktora naše ustanove prof.dr Zlatka Maksimovića zahvaljujem vam na poklonima bebama rođenim u našem porodilištu i lijepim željama da izrastu u saosjećajne i plemenite ljude spremne da pomognu drugima, jer samo zajedno možemo  sve da pobjedimo i idemo dalje”, poručila je prim.dr Nela Mitrović, pomoćnik direktora za medicinske poslove Bolnice “Sveti Vračevi” Bijeljina.

GO Crvenog krsta Bijeljina donirala je danas osam paketa Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo bijeljinske bolnice za bebe rođene 8.maja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŠKOLA NOVINARSTVA SEMBERSKIH NOVINA: Komisija bira najbolje radove

„Semberske novine“, u saradnji sa Aktivom direktora regije Bijeljina, Lopare i Ugljevik, nastavljaju Ljetnju školu novinarstva „Semberskih novina“,...

Nacrt izbornog zakona Srpske izglasan u Narodnoj skupštini (foto)

Dva i po sata iza ponoći, poslanici Narodne skupštine Republike Srpske izglasali su Nacrt izbornog zakona Republike Srpske...

Katolici i protestanti obilježavaju Veliki petak

Katolici, protestanti, anglikanci i brojne manje crkve, Uskrs će praznovati 31. marta. Danas obilježavaju Veliki petak, dan raspeća...

Na današnji dan – 29. mart

Danas je petak, 29. mart, 89. dan 2024. Do kraja godine ima 277 dana. 1461. - U najkrvavijoj bici...