DODIK: Malo šta mi je mučno kao kad se PDP zaklinje u Srpsku i Narodnu skupštinu

Datum:

Share post:

Predsjednik SNSD Milorad Dodik rekao je da dok se vlast bavi konkretnim i ozbiljnim poslom, što i jeste njen posao, Igor Crnadak leži potrbuške i smišlja čime će zamajavati narod.

Jasno mi je da polemikom sa mnom Crnadak pokušava da dobije pažnju, ali već sam mu rekao da mu čak ni ja ne mogu pomoći da ne bude politički marginalac, naglasio je Dodik.

Na pitanje Srne da prokomentariše Crnatkovu izjavu u kojoj poziva predsjednika SNSD i predsjednika Republike Srpske da “prestane iznositi neistine”, te da je to neprikladno za njegove godine, Dodik je odgovorio da iznositi laži nije lijepo bez obzira koliko godina imali, pa je predložio Crnatku da se drži svog savjeta.

Kada je riječ o Crnatkovoj izjavi da opozicija “ne vodi nikakvu harangu protiv Milorada Dodika nego žestoko brani Narodnu skupštinu i Republiku Srpsku”, lider SNSD je naglasio da mu je malo šta mučno kao kad se neko iz PDP zaklinje u Republiku Srpsku, a posebno Narodnu skupštinu Republike Srpske, koju su napustili kad god je Srpskoj trebalo jedinstvo.

– Šteta što je Crnadak obolio i od političkog sljepila pa ne vidi razliku između vlasti i države i Dodika i predsjednika Republike Srpske. Što se tiče Crnatkovih kvalifikacija na moj račun ne znam šta bih mu više rekao osim da čučne, u velikoj je nuždi! – rekao je Dodik.

Dodik je rekao da može samo da se izvini Crnatku što je izjavio da je često putovao u London, jer je kao ministar inostranih poslova ipak češće išao u Kuvajt, kod kuma, naravno narodnim novcem, bez ikakvog smisla i svrhe.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...

BOSIĆ, SDS: Odbijanje Zakona o PDV je neviđen izraz bahatosti

Mladen Bosić, delegat u Domu naroda, govoreći o stavu SNSD-a i neusvajanju Zakona o podizanju limita za ulazak...