DODIK I CVIJANOVIĆ U BIJELJINI: „Pobjeda je naša“ (video)

Datum:

Share post:

Večeras je u Bijeljini na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića održana centralna tribina SNSD Bijeljina kojoj su prisustvovali i kandidati za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

Kandidat za predsjednika Republike Srpske, Milorad Dodik, istakao je da SNSD želi mir, sigurnost i izgradnju infrastrukturnih objekata.

„Kada je riječ o Bijeljini, ovde želimo da uradimo dvije važne stvari. Jedna je autoput koji smo počeli da gradimo od Rače do Bijeljine, a druga je vodoutvrda koja treba da onemogući plavljenje ovih prostora. Došao sam da napravimo novi savez sa ljudima ovde, ovde su naši vjerni aktivisti i želimo da sa njima zajedno ovu divnu veče provedemo u nastojanju da se ohrabrimo i da idemo dalje“, rekao je Dodik i poručio „Pobjeda je naša, a ovi iz opozicije mogu već sada da oplakuju“.

TESTNA REKLAMA

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović, kaže da je sigurna u veliku pobjedu SNSD, kao i da će Bijeljina, sa našim koalicionim partnerima, doprinijeti velikoj pobjedi.

„Širom Republike Srpske nailazimo da veliku podršku, ljudi znaju šta smo to radili u prethodnom periodu i znaju da su sa nama sigurni. Sigurna Republika, sigurne nadležnosti, sigurne plate i penzije i sve ono što je neophodno za naše građane. Osjećamo dobar puls naroda i očekujemo da će SNSD u Bijeljini isto tako doživjeti veliku pobjedu“, istakla je Cvijanovićka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijelijni.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...