Dnevni horoskop za 3. mart

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Zaboravili ste na sebe i svoju moć koju imate kad to želite. Pomalo ste se prepustili drugima da upravljaju vama. To nije pravi Ovan. LJUBAV: Dobar odnos u braku doneće napredan ljubavni odnos u partnerstvu. Vi ste neko ko hoće po svaku cenu da bude u dobroj zajednici, primer drugima. ZDRAVLJE:Pad imuniteta daje preterani rad.

BIK

POSAO: Novac vam dolazi preko jedne Vodolije. Zadovoljni ste tim poslovnim odnosom. Vodolija će vas unaprediti. LJUBAV: Susret sa osobom iz znaka Ribe probudiće vaša čula. Ako ste u susretu sa Ovnom onda ćete biti verovatno napeti. ZDRAVLJE: Ne razmišljate da imate problem sa grlom, javite se specialisti.

BLIZANCI

POSAO: Dobar period za novac. Nećete dozvoliti nikome da vam pokvari vaše ideje i stav o nečemu, budite se. LJUBAV: Super dan, veče za poznanstvo sa osobom iz sfere umetnosti preko prijatelja. Blizanci u braku mislie na sve. Partnera želi da vas iznenadi tokom večeri. ZDRAVLJE: Energiju koristite kroz sport, kretanje.

RAK

POSAO: Ako se upustite u saradnju sa osobom iz znaka Lava, Vage ili Raka, oni bi dali veliku šansu za nov posao, ideje, pa čak i veći novac. LJUBAV: Ne sumnjajte u partnera. Trebalo bi da obratite pažnju na okruženje, oni mogu biti problem u vašem životu. ZDRAVLJE: Morate da obratite pažnju na donji deo tela. Donji stomak, donje ekstremitete.

LAV

POSAO: Mislite da biste mogli na put nekih bližih zemalja. Makedonija ili Bosna mogu biti dobar izbor uz sve mere zdravstvene bezbednosti. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi moraju da pripaze na želje partnera jer one su ponekad nerealne. Zapravo vi mislite da je to nerealno jer traži preterano od vas. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Mesec može da vam pomogne da nađete prave poslovne partnere. Imaćete pre svega odličnu komunikaciju. LJUBAV: Danas imate dobru priču i šarm, retko ko može da vas zaobiđe. Osoba koja je povučena, nije tako nesigurna u sebe. Obratite pažnju na ponašanje. ZDRAVLJE: Ishrana slaba, promenite meni.

VAGA

POSAO: Niste zaokupljeni nekim teškim radom čak ni ne razmišljate o poslu. Verujete da ćete biti dobro ako ostanete malo po strani. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi imaju dobar dan za izlazak i druženje sa najbližim društvom. Slobodne Vage su dovoljne same sebi. ZDRAVLJE: Nema većih problema, mada ste malo razdražljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobar dan za sve koji žele da se bave poslovima prodaje, saobraćaja. Posebno skupoceni automobili su aktuelni. LJUBAV: Odličan dan za sve koji su zaljubljeni. Puno starsti, puno emocije. Nikako se ne opuštajte. ZDRAVLJE: Mislite da možete da izdržite bolove u donjem delu kičme. Obratite se specijalisti.

STRELAC

POSAO: Niste se pripremili za danas. Imate poslovnog partnera koji je sposobniji i elokventniji od vas. To nije onaj Strelac koga svi poznajemo. LJUBAV: Dobar odnos za sve one koji su slobodni i koji nameravaju da budu u još boljem raspoloženju i druženju. ZDRAVLJE: Problem zdravstveni ima partner, pre nego vi.

JARAC

POSAO: Danas pregovarajte sa Rakom, Strelcem. Možda i krenete negde dalje gde možete da se bolje snađete od mesta gde živite. LJUBAV: Dan je odličan za ljubav i dobar provod. Jarac u braku sve čini za voljenu osobu. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Dobar dan je danas za svaku vrstu saradnje. Očekujte važan sastanak i rasplet finansijske situacije. LJUBAV: Započnite novu vezu. Imate dobar aspekat za svaki početak veze sa osobom iz vatrenog znaka. Ako ste u braku, izađite nekuda  večeras. ZDRAVLJE: Bolovi u grudima ili alergija na hranu.

RIBE

POSAO: Pokrećete i druge na zanimljiv posao. Dosta dobrih saradnika oko vas, novac vam dolazi na lakši način, zarađujete bolje nego ste mislili. LJUBAV: Dobrar dan za poznanstvo sa Ovnom, Bikom ili Škorpijom, obavezno ga provedite u velikom društvu. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje, dobra energija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Janjić uručio dres ’’ŽIĆI’’ Miražiću, LEGENDI FK ’’Radnik” Bijeljina

Danas je prostorije FK Radnik posjetio Živorad Žića Miražić, i tom prilikom mu je personalizovani dres uručio direktor...

Radislav Jovičić na IV Međunarodnom naučnom skupu “Savremeni izazovi i prijetnje bezbjednosti” (foto)

-Velika mi je čast biti učesnik današnje konferencije na ovom našem, prestižnom Fakultetu bezbjednosnih nauka u Banjaluci, na...

VUKANOVIĆ: Dodik je podržao smjenu Nikole Poplašena

Vukanović podsjetio Dodika kako je govorio kada je smjenjivan Poplašen „Ako ste tada provodili oduke visokog predstavnika, zašto...

DODIK: Ukinuti odluke Šmita u roku od 7 dana – Srbi se povlače iz odlučivanja na nivou BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će zatražiti da se ukinu sve odluke Šmita u roku...