DAVIDOVIĆ: “Ništa nije urađeno u MZ “Sokolski dom“

Datum:

Share post:

Gradska uprava Grada Bijeljina dobro sarađuje sa savjetima mjesnih zajednica, a većina savjeta radi dosta korektno, izjavio je danas gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Oprečno mišljenje o saradnji Gradske uprave sa pojedinim MZ iznio je predsjednik Savjeta Mjesne zajednice „Sokolski dom“ Jovica Davidović koji je rekao je da u 2019. godini ništa nije urađeno u ovoj mjesnoj zajednici.

„Mi smo izostavljeni ove godine. Samo preko Savjeta ministara smo dobili jednu malu ulicu, od 80 metara.  Iako smo aplicirali u opštini za tri projekta, nijedan projekat nam nije još odobren.  Nadamo se da će to biti u 2020. godini, pošto je izborna, a kad su izbori svi se sjate da nešto urade što smo tražili. Aplicirali smo  za projekat asfaltiranje Ulice Majke Jevrosime, od 110 metara, Tiršovoj, 40 metara, i trotoar u Ulici Knez Ivo, koji je neophodan već godinama, od broja  147 do 157. Tu su četiri zgrade, djeca idu u školu, parkiraju se nepropisno, ali nikako da se taj projekat završi“, rekao je Davidović.

MZ POPOVI: Korektna saradnja sa Gradskom upravom
Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Popovi Velimir Zekić rekao je da je ovu godinu obilježila korektna saradnja sa Gradskom upravom Grada Bijeljina, te istakao da je riješeno dosta infrasrukturnih problema u ovoj mjesnoj zajednici.

TESTNA REKLAMA

Velimir Zekić

„Saradnja je bila korektna, mada uvijek može bolje.  Riješili smo dosta infrastrukturnih problema – proširenje seoskog groblja, renoviranje velike sale,  renoviranje bine. Stvorili smo uslove da možemo da formiramo KUD. U toku je projekat izgrdanje biciklističke staze. Problemi čije je rješavanje u toku su u vezi sa odbranom od poplava, što je najveći problem u selu“, rekao je Zekić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...