’’BOTEX“ Doboj organizuje prvi kućni sajam (foto)

Datum:

Share post:

Preduzeće ’’BOTEX“ Doboj otganizuje prvi kućni sajam a isti će biti održan 25 i 26 novembra 2022. godine u sjedištu firme KR „BOTEX“ SP Borislav Božanović na adresi Bukovac-Vranduk bb, Šešlije.- DOBOJ.

Preduzeće Botex dugi niz godina proizvodi i prodaje posteljine, madrace i tapacirani namještaj.

Višegodišnje kontinuirano obučavanje, usavršavanje, sticanje znanja i iskustva na ovom polju “Botex’’ koristi na najbolji mogući način da bi zadovoljio potrebe svojih kupaca u pogledu kvalitetnog sna i ugodnog odmora.

Preduzeće Botex, osnovano je 2000. godine, kolektiv je u ekspanziji, te je specijalizovano za proizvodnju i prodaju madraca, posteljnog programa i tapaciranog namještaja.

TESTNA REKLAMA

’’Botex’’ je na osnovu istraživanjem tržišta i primjenom znanja iz navedenih oblasti tokom poslednjih godina, često nezadovoljni ponuđenim strategijama poslovanja i ponudom struke, odlučio formirati tim sa vlastitom vizijom, misijom i ciljem.

Tim ’’Botexa’’ se sastoji od mladih i ambicioznih stručnjaka čiji je osnovni zadatak maksimalno prilagođavanje zahtjevima i željama postojećih i potencijalnih kupaca. 

Prefuzeće trenutno zapošljava preko 30 radnika, a u naredbnom periodu se nadaju povećanju broja zaposlenih.

Proizvodi ’’Botexa’’ zadovoljavaju ekološke norme i potrebe anatomije tijela, a proizvodi su atestirani od strane nadležnih institucija iz naše branše.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Vodič za održavanje, prihranu i presađivanje orhideja

Za orhideje kažu da su najljepše cvijeće na planeti, ali ako ih gajite, vrlo je važno znati osnovna...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice. Broj rođenih i upisanih...

SERVISNE INFORMACIJE za 26. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...