BOSIĆ (SDS): Hitler je bio fanatik bolesne ideologije, a Dodik je korumpirani kriminalac

Datum:

Share post:

Šokiran sam porukama mržnje koje dolaze kao reakcije na moju izjavu da je Hitler imao veliku podršku njemačkog naroda, a da se to nije dobro završilo za taj narod, kaže Mladen Bosić, poslanik u Parlamentu BiH.

Nije mi jasno, navodi on, šta u izrečenom nije tačno.

„Ne znam na koji način se Dodik prepoznao u toj izjavi, jer ga s tim u vezi uopšte nisam pominjao. Naprotiv, u pomenutoj emisiji sam pričao o rezultatu SDS-a i da je on slab zato što se stranka nije bavila populizmom kao načinom dobijanja podrške na izborima, te da glasači ukoliko su izmanipulisani mogu dati podršku onima koji ne rade za njihovo dobro. Kao primjer toga je spomenut Hitler i njemački narod“, kaže Bosić.

Navodi da nikad nije smatrao da Dodik ima ikakve veze sa Hitlerom.

TESTNA REKLAMA

„Hitler je bio fanatik bolesne ideologije, a Dodik je korumpirani kriminalac. Kriminalci u politici nemaju ideologiju. Njihova ideologija je kako ostati na vlasti kako bi sačuvali stečeno blago i ostali na slobodi. Tako je i Dodik s tim u vezi bio tokom proteklih godina i multietničar i srpski nacionalista. Sve po potrebi“ kaže Bosić.

Ono što me zabrinjava, dodaje Bosić, je hajka koja je organizovana u režimskim medijima i koja zaista podsjeća na fašističke metode progona i etiketiranja.

„Sto puta ponovljena laž postaje istina. Na jedan mig su se javili razni papci Stevandić, Selak, Čubrilović , Nešić… da se preporuče Dodiku za ulazak u vlast, kao i režimski novinari i plaćeni analitičari“, konstatuje Bosić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U Banja Luci u toku sjednica GO SDS RS (foto)

U toku je sjednica Glavnog odbora SDS (subota, 26. novembra 2022.) koja se održava u prostorijama Gradskog odbora...

LUKA PETROVIĆ: Izjednačiti i povećati koeficijente u RiTE Gacko i Ugljevik

Generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović izjavio je danas da plate rudara treba povećati, ali da treba...

Luka Jović u timu Srbije protiv Kameruna

Reprezentaciju Srbije u ponedjeljak očekuje drugi meč na Mundijalu, a selektor Dragan Stojković odlučiće se za drugu formaciju...

Trener i članovi uprave Zvijezde 09 bodrili Srbiju u meču protiv Brazila (foto)

Brazil i Srbija su u Kataru odigrali svoj prvi meč na Svjetskom prvenstvu, a Karioke su dominantno stigle...