Za Stanivukovića Milorad Dodik “poštovani predsjednik“ a za Trivićku, Borenovića i PDP nije! (foto,video)

Datum:

Share post:

Za Stanivukovića Milorad Dodik ’’poštovani predsjednik’’ a za Trivićku, Borenovića i PDP nije! (foto,video)

U banjalučkom naselju Česma danas ( 05. novembar 2022.) je počela izgradnja novog mosta preko rijeke Vrbas, vrijednosti 6,6 miliona KM, a početku radova prisustvova je i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, odnosno predsjednik Republike Srpske.

STANIVUKOVIĆ I DODIK NA OTVARANJU RADOVA Počela gradnja mosta u naselju Česma (video)

“ČEGA“ JE ZA STANIVUKOVIĆA DODIK ’’POŠTOVANI PREDSJEDNIK’’?

Ono što je primijetila javnost Republike Srpske danas u Banja Luci je da je gradonačelnik Banja Luke Miolorada Dodika oslovio sa ’’poštovani predsjedniče gospodine Dodik’’, uz mora se priznati diplomatski-politički riječnik ostajući nedorečen na koju funkciju predsjednika misli, (video na 5.54).

Da li na funkciju predsjednika Republike Srpske, s obzirom da inaugaracije nije još obavljenja ili na funkciju predsjednika SNSD RS (Stanivuković je član PDP), a sa druge strane vršilac dužnosti direktora “Puteva Republike Srpske” Davor Kostrešević u svom obraćanju nije ni spomenuo u pozdravnoj riječi gradonačelnika Stanivukovića, (video na 1,49).

STANIVUKOVIĆ: NEĆU BITI PREDSJEDNIK VLADE RS

Stanivuković je juče (04. novembar 2022.) izjavio da neće biti predsjednik Vlade Republike Srpske, aludirajući na špekulacije da odlazi iz PDP uz poruku da je on (Stanivuković) vlast u Banja Luci ali i uz jasnu poruku da je njegov stav potpuna reforma PDP, ne želiće sebe da nameće, a da djela i rezultati treba da sve kažu…

Dodik potvrdio: Višković mandatar za sastav nove Vlade (video)

A oko današnje Stanivukovićevog oslovljavanja Milorada Dodika sa ’’poštovani predsjedniče gospodine Dodik’’ interesantno će biti čuti reakciju potpredsjednice PDP Jelene Trivić koja je bila kandidat za predsjednika Srpske i Branislava Borenovića predsjednika PDP koji ne priznaju rezultate izbora.

Inače Borenović i Trivićka nisu odgovarali na pozive redakcije portala Dešavanja u Bijeljini kako bi čuli komentar.

BORENOVIĆ I TRIVIĆKA ’’ĆUTE’’!?

Borenović, predsjednik PDP je svojevremeno izjavljivao da je u vrećama nađeno toliko argumenata za izbornu krađu da je sada potpuno jasno da sve osim ponavljanja izbora za predsjednika RS bi bilo demokratski kraj i mrak za ovu zemlju.

(Banja Luka, 05. novembar 2022.)

„Ne prihvatam izborne rezultate koji su tačan zbir netačnih podataka i neću čestitati Miloradu Dodiku, jer on nije pobijedio na izborima, već je do pobjede došao krađom, što su pokazali i njegovi postupci i napadi u danima iza nas“, kazala je Jelena Trivić u svojoj prvoj reakciji na rezultate kontrolnog brojanja koje je saopštio CIK.

VUKANOVIĆ: Pritisak urodio plodom, Stanivuković se povukao i za sada odustao od „simbioze“ sa režimom

Ništa manje juče nije bio kritićan prema Stanivukoviću ni Nebojša Vukanović, predsjednik partije Za pravdu i red koji je na svom blogu napisao da nervoza koju je pokazao (Stanivuković), kao i dobar dio vremena koji mi je posvetio danas, pokazuje da su Stanivukovića pogodili moji istupi i upozorenja na posledice „simbioze“ sa većinom i SNSD-om, osjetio je reakcije naroda i javnosti pa je odlučio da, za sada, podigne ručnu.

Притисак уродио плодом, Станивуковић се повукао и за сада одустао од „симбиозе“ са режимо

Ne znam zašto je ćutao mjesec dana, zašto nije danas, a i ranije, ukazao na izbornu krađu, i da li prestanak napada na čelnike režima znači da je sazrio, ne piški i ne kako u tutu kao ja, koji nisam politilki porastao i imam opasan politički stav ili mi ili oni, koji je i on nekada imao, dok nije postao gradonačelnik i promijenio kurs. Kada ga slušam, kao da čujem Cicka Bjelicu, koji takođe ima tijesnu saradnju i ulizuje se režimu, a sve pod plaštom interesa građana Sokoca.

Заједно смо јачи – Додик и Станивуковић скупа на отварању радова у Чесми

Za danas (05. novembar 2022.) popodne Vukanović je najavio detaljniji odgovor i video kolumnu o Stanivukoviću i osvrt na njegove zaokret…

Pokušali smo dobiti i komentar Nebojše Vukanovića ali nije odgovarao na telefonske pozive.

Kako će na sve reagovati predsjedništvo PDP koje će biti održano sledeće sedmice ostaje da se vidi…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...