BJELICI POVJEREN DERBI U BIJELJINI

Datum:

Share post:

Prva liga Republike Srpske nastavlja se u srijedu utakmicama 31. kola. Igra se osam utakmica, dok je meč Zvijezde 09 i Slavije odložen.

Duel za opstanak između SLobode i Podrinja u Mrkonjić Gradu sudiće Bojan Panić iz Prijedora. Pomažu mu zemljaci Dragan Keranović i Mladen Stupar, a četvrti sudija je Nemanja Petrović iz Prijedora.

Rudar i Sloboda iz Novog Grada igraju u Prijedoru, a meč sudi Danijel Perić iz Bijeljine. Pomoćnici su Milan Spasojević iz Zvornika i Njegoslav Bošković iz Bijeljine, dok je Marko Taborin četvrti sudija. 

Aleksandar Jevtić iz Prijedora sudiće meč Željezničara i Alfa Modriče. Pomažu mu Goran Ilinčić i Bojan Eremić iz Prijedora, a četvrti sudija je Dragan Žarić iz Kotor Varoši. 

U Zvorniku jako bitan duel za opstanak igraju Drina i Omarska. Velimir Drinić je deligiran za ovaj meč, a pomažu mu Bojan Maksimović iz Modriče i Radmilo Vuković iz Bijeljine. Četvrti sudija je Marko Maksimović iz Modriče.

Ljubić dočekuje Kozaru u Prnjavoru, a meč sudi Nemanja Šestić iz Banjaluke, sa pomoćnicima Rajkom Todorovićem iz Čelinca i Tomislavom Gračaninom iz Banjaluke. Četvrti sudija je Milan Simić iz Banjaluke.

Derbi kola igraju Radnik i Krupa, a njega će suditi Miroslav Bjelica iz Istočno Sarajeva. Pomažu mu Nemanja Vujadin i Strahinja Trifković, a četvrti sudija je Slađan Došlo.

Meč Famosa i Laktaša sudiće Mladen Mirić iz Bijeljine. a pomažu mu Slobodan Marković iz Bijeljine i Aleksandar Kapur iz Brčkog, dok je Stefan Maletić četvrti sudija.

Vanja Ajder iz Banjaluke sudiće meč Sutjeske i Tekstilca. Pomažu mu Branimir Đermanović iz Čelinca i Dejan Stjepanović iz Banjaluke. Četvrti sudija je Stefan Bokić iz Bileće.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

114 godina od rođenja MEŠE SELIMOVIĆA – “Čovjekova nada je jača od iskustva, ne može je pokolebati tuđi neuspjeh“

Mehmed Meša Selimović (Tuzla, 26. aprila 1910. – Beograd, 11. jula 1982.) je bio jugoslovenski pisac, jedan od...

Danas počinje isplata penzija za april

Isplata aprilske penzije počinje danas u Republici Srpskoj za šta je u budžetu obezbijeđeno 147,3 miliona KM u...

MINISTAR KARAN: Zaštititi djecu kao najveće žrtve zloupotreba u digitalnom svijetu

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan izjavio je da digitalni svijet ima svoje prednosti, ali i da...

Na današnji dan – 26. april

​​Danas je petak, 26. april, 116. dan 2024. Do kraja godine ima 249 dana. 121. - Rođen rimski filozof...