Bjelica čestitao krsnu slavu i rođendan SDS

Datum:

Share post:

Milovan Bjelica, načelnik opštine Sokolac, čestitao je krsnu slavu Sveti Petar i Pavle – Petrovdan i 33. rođendan svim članovima, osnivačima, rukovodstvu i simpatizerima SDS-a.

„Od početnog nacionalnog zanosa i osjećanja koje smo do tada čuvali u srcima i o njemu tajno mislili i govorili, preko formiranja odbora, pobjede na izborima, potom teških tragičnih i bolnih ratnih godina, onda poratne patnje, hapšenja, izopštavanja i zatvaranja, do osporavanja i tjeranja, optužbi da sam izdajnik, nečiji spavač prošle su trideset tri godine, a ja Bogu dragom hvala i dalje tu, dočekujem 33. SDS-ov Petrovdan.

Za budućnost ideja oko kojih je nastala Srpska demokratska stranka, a samim tim ni za opstanak Srpske demokratske stranke, mi ne treba da brinemo. Dok god postoji muškarac i žena, mladić i djevojka kojima je stalo do slobode, nacionale svijesti i identiteta, a ukoliko žele da se bave politikom njihov izbor biće SDS.

Nastala je sa sviješću da srpsko nacionalno pitanje jeste i demokratsko pitanje, i kao takvo, pitanje opstanka Srba na ovom prostoru.

Svim članovima, osnivačima, predsjedicima, rukovodstvu i simpatizerima Srpske demokratske stranke čestitam čestitam krsnu slavu Petrovdan.

Na mnogaja ljeta!“, navodi Bjelica u čestitki.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Zvezda srušila Еfes u Beogradu!

POVEZANE VIJESTI

Zvezda srušila Еfes u Beogradu!

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobjedu u 11. kolu Еvrolige protiv Anadolu Еfesa 97:83. Kao i većina utakmica Crvene...

Info-sesija „Dekarbonizacija stambenog sektora“ u Gradskoj upravi Grada Bijeljina

Bijeljina je danas bila dio projekta koji u 36 opština i gradova u BiH provode stručnjaci Razvojnog programa...

Crveni krst u Bijeljini obilježio Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Više od četrdeset godina je prošlo od kada je prijavljen prvi slučaj HIV virusa koji uzrokuje pojavu AIDS-a,...

Prim. dr Vesna Despotović, načelnik CMZ u bijeljinskom Domu zdravlja dobila Povelju za primarnu zdravstvenu zaštitu Komore doktora medicne RS za 2023. godinu (foto)

Godišnje nagrade Komora doktora medicine najboljim doktorima i najboljim studentima Medicinskog fakulteta u Republici Srpskoj 24. novembra 2023. u...