BIJELJINA: U četvrtak svečano otvaranje novog objekta vrtića „Đurđevak“

Datum:

Share post:

Sa radošću vas obavještavamo da će u četvrtak, 31. avgusta 2023. godine sa početkom u 10.00 časova početi svečano otvaranje novog objekta “Đurđevak” u sklopu JU Dječijeg vrtića “Čika jova Zmaj” Bijeljina.

Zahvaljujući Gradu Bijeljina, u saradnji sa Eparhijom zvorničko-tuzlanskom, širimo svoje kapacitete, povećavamo obuhvat djece predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem, sa nadom da će u skorijoj budućnosti svako dijete predškolskog uzrasta u našem gradu biti obuhvaćeno nekim od programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Dan otvaranja vrtića će ostati urezan u pamćenje svih nas, jer otvoramo vrata za 200 novih mališana koji će imati priliku koračati uz drugarstvo, sreću, ljubav, igru i slobodu.

VUJANOVIĆ: Očekujemo da u novom objektu počnemo sa radom od 1. septembra

Takođe, želimo da pozovemo roditelje i djecu da nam se 1. septembra 2023. godine pridruže u periodu od 10 do 14 časova na “Danu otvorenih vrata” u objektu “Đurđevak”, gdje će djeca imati proliku da upoznaju prostor, vaspitače, a roditelji da dobiju potrebne informacije za polazak djeteta u vrtić.

Ovom prilikom želimo da podsjetimo roditelje da Nova radna godina u svim našim objektima počinje od ponedjeljka, 4. septembra 2023. godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Mali veliki fudbaleri iz Velike Obarske – braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković (foto)

Braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković iz Velike Obarske od svoje 6. godine igraju fudbal. U početku je...

Ministar Minić otvorio 21. “Interagro” – Ministarstvo će tokom godine biti redovno i odgovorno u svakom poslu (foto, video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić otvorio je danas 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i...

U Bijeljini otvoren 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2023“ (foto, video)

Danas je u Bijeljini otvoren 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova "Interagro 2023". Ove godine na sajmu...

Ministarstvo poljoprivrede isplatilo premiju za mlijeko u iznosu od 2,3 miliona

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske isplatilo je danas 2.387.250,70...