BIJELJINA: Klubovima podijeljeni paketi fudbalskih lopti (foto)

Datum:

Share post:

Pomoćnik ministra za sport Republike Srpske Mario Đuran podijelio je danas pakete fudbalskih lopti za 41 sportski klub na području Semberije i Majevice iz četvrte, pete i šeste lige.

Nakon uručenja lopti na stadionu Fudbalskog kluba /FK/ „Radnik“ u Bijeljini, Đuran je rekao novinarima da je cilj ove akcije okupljanje klubova iz regije, koja je najbrojnija po broju fudbalskih klubova, a da je „Radnik“ okosnica razvoja amaterskog i omladinskog fudbala.

„Zajedno sa upravom FK `Radnik` radimo na izmirenju naslijeđenih dugova i uspostavljanju nove srukture koja će ovaj klub okupljati“, dodao je Đuran.

On je pozvao sve ljude u Bijeljini da rade na tome da FK „Radnik“ bude reprezentacija regije.

Đuran je najavio da resorno ministarstvo, zajedno sa kabinetom predsjednika Milorada Dodika, planira veći projekat nabavke sportske opreme za omladinske kategorije, uređenje sportskih terena, teretana na otvorenom i terena za djecu širom Republike Srpske.

Predsjednik Upravnog odbora FK „Radnik“ Nedeljko Ćorić rekao je novinarima da je današnja akcija podjele lopti način da se svi okupe oko „Radnika“ kao reprezentacije Semberije.

„Zahvalio bih Vladi Republike Srpske i resornom ministarstvu koji su nam neprekidna podrška i koji repoznaju kvalitet rada na ovim prostorima, značaj fudbala i značaj okupljanja za cijelu Republiku Srpsku“, rekao je Ćorić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DUBRAVAC, DNS: Zahvalan sam DNS Brčko na posvećenosti i požrtvovanosti, pogotovo u ovim teškim vremenima

Poslanik Demokratskog narodnog saveza u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, Željko Dubravac, razgovarao je danas sa građanima Brčko distrikta...

TRESE SE TLO Novi zemljotres pogodio Rumuniju

Zemljotres jačine 4,8 stepeni prema Rihteru pogodio je Rumuniju u 16.02 po lokalnom vremenu. Prema podacima EMSC, epicentar potresa...

DIJANA SAVIĆ BOŽIĆ: Opoziv sproveden na zakonit i transparentan način – Prema drugim nepotpunim preliminarnim rezultatima 15.021 ZA opoziv, 32.380 PROTIV opoziva (foto)

Predsjedni Komisije za sprovođenje opoziva Gradonačelnika Grada Bijeljine Dijana Savić Božić potvrdila je da je Komisija danas u...

Dom zdravlja Bijeljina u penziju ispratio načelnicu Službe porodične medicine prim. dr Maru Mitrić

U prepunoj velikoj sali Doma zdravlja Bijeljina 20.03.2023. godine u penziju je ispraćena dugogodišnja načelnica Službe porodične medicine...