BIJELJINA: DERBI NAJBOLJIH POVJEREN DANIJELU PERIĆU

Datum:

Share post:

Utakmicama 27. kola nastavlja se m:tel Prva liga Republike Srpske i to već ove srijede čime se nastavlja srijeda-subota ritam.

Derbi kola igraju dvije najbolje ekipe u ligi, Laktaši i Krupa. Meč sudi Danijel Perić iz Bijeljine, sa asistentima Radmilom Vukovićem iz Bijeljine i Danijelom Mićićem iz Doboja. Četvrti sudija je Bojan Mitrović iz Bijeljine.

Zvijezda 09 neće daleko, do Zvornika gdje ih čeka Drina. Meč sudi bijeljinska četvorka na čelu sa Mladenom Mirićem, a pomažu mu Bojan Rakić i Slobodan Marković, dok je četvrti sudija Stefan Maletić.

U Prijedoru je duel nekadašnjih premijerligaša Rudara i Slavije. Meč sudi četvroka na čelu sa Dankom Butulijom, uz asistenciju Rajka Todorovića iz Čelinca i Gojka Crnobrnje iz Banjaluke, a četvrti sudija je Vanja Ajder iz Banjaluke.

Željezničar Sport tim domaćin je Slobodi iz Mrkonjić Grada. Velibor Gigović iz Gradiške je glavni sudija, a pomažu mu Dejan Đ Lazić iz Doboja i Dragan Keranović iz Prijedora. Dejan Lazić iz Modriče je četvrti sudija.

Ljubić u Prnjavoru čeka Podrinje. Meč sudi Velimir Drinić iz Modriče uz asistenciju Banjalučana Tomislava Gračanina i Aleksandra Milakovića. Četvrti sudija je Marko Maksimović.

U Bijeljini još jedna zanimljiva utakmica, Radnik čeka Slobodu iz Novog Grada. Utakmicu je dobio na suđenje Milan Kukrika iz Trebinja, uz asistenciju Veljka Makitana i Branislava Zvijerca iz Gradiške. Četvrti sudija je Nemanja Šestić iz Banjaluke.

Derbi za opstanak igra se u Vojkovićima gdje Famos dočekuje Alfa Modriču, a utakmica je povjerena Slaviši Maziću iz Vlasenice. Slobodan Vukosav iz Trebinja i Njegoslav Bošković iz Bijeljine su asistenti, a Vojislav Vuković četvrti sudija.

Četvorka iz Istočnog Sarajeva na čelu sa Nikolom Tešanovićem ide u Foču gdje Sutjeska dočekuje Omarsku. Pomažu mu Nemanja Vujadin i Strahinja Trifković, a četvrti sudija je Miroslav Bjelica.

Tekstilac u Derventi dočekuje Kozaru u jako bitnoj utakmici za opstanak. Sudija je Nemanja Aleksić iz Banjaluke, sa zemljacima Milanom Dujakovićem i Dejanom Stjepanovićem, dok je Bojan Panić iz Prijedora četvrti sudija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Ukinuti odluke Šmita u roku od 7 dana – Srbi se povlače iz odlučivanja na nivou BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će zatražiti da se ukinu sve odluke Šmita u roku...

Aleksandar Trninić umjesto Vasića novi šef Kluba Ujedinjene Srpske u NS RS (foto)

Kostadin Vasić od danas nije više šef Kluba poslanika Ujedinjene Srpske u NS RS, saznaje portal Dešavanja u...

DODIK: NE BOJIM SE – IDEM DO KRAJA – OHR lobira kod patrijarha da obezbijedi susret mene i Šmita

„Nemojte mi pričati o sankcijama, idem do kraja, NE BOJIM SE“ Dodik tvrdi da OHR lobira kod patrijarha...

Plate osobama koje se nalaze pod američkim sankcijama (OFAK lista) biće uplaćivane na pošte u Srpskoj (foto)

Zbog opasnosti da bi se banke u BiH mogle naći u velikom problemu zbog osoba koje su pod...