BEŠLIĆ: Sutra počinje dječiji pozorišni festival “Čupava bajka” u Centru za kulturu „Semberija“

Datum:

Share post:

Centar za kulturu “Semberija” već godinama unazad organizuje razne aktivnosti sa početkom jeseni.

Pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina i ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, Centar za kulturu “Semberija”, po šesti put tradicionalno organizuje dječiji pozorišni festival “Čupava bajka”.

Kako je istakao Bešlić, festival će trajati od 4. do 7. oktobra. Riječ je o četiri predstave,  a kako je najavljeno, početak svih predstava je u 18.00 časova.

“Što se tiče samog repertorara, on je već poznat našoj publici, mališanima i roditeljima, putem oglasnih tabli na poznatim lokacijama Centra za kulturu, na web stranici Centra i na FB stranici. Sa predstavom “Uspavana ljepotica” ćemo otvoriti ovogodišnji festival, 4. oktobra sa našim lokalim dječijim pozorištancem “Maslačak”, u srijeda 5. oktobra nastupiće Gradsko pozorište “Jazavac” i predstava “Ježeva kućica”, dok je 6. oktobar rezerevisan za predstavu ”Kralj lavova” pozorište “Areus Arta” Vranje. U petak 7.oktobra odigraće se predstava “Baš je čar biti gusar”, Čiča Mičino pozorište Beograd, agencija Scena, kojom ćemo zatvoriti ovogodišnji festival”, rekao je Bešlić za portal Dešavanja u Bijeljini.

TESTNA REKLAMA

Cijena pojedinačnih karata je 5KM, dok je komplet 15KM.

U sklopu festivala održaće se i pozorišna radionica pod nazivom “Maštarionica”.

Nakon toga, kraj oktobra mjeseca rezervisan je, tradicionalno, za manifestaciju “Razigrana jesen”, za predškolski uzrast koji će kroz priredbe i  likovna stvaralaštva moći dodatno da se socijalizuju i izraze umjetnički.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

”Od Baha do Sevdaha” – koncert Siniše Pajića u Bijeljini (foto)

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ organizuje koncert Siniše Pajića pod nazivom ”Od Baha do Sevdaha” 6. decembra 2022....

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...

POBJEDA KOŠARKAŠICA LAVOVA U PETOM KOLU PRVENSTVA BOSNE I HERCEGOVINE

Nakon kraće pauze uslovljene reprezentativnim obavezama u kvalifikacijama za Eurobasket, u vikendu za nama nastavljeno je Prvenstvo Bosne...