VIŠE OD 1.000 mališana proslavilo Dječiju Novu godinu na BIJELJINSKOM TRGU (foto)

Datum:

Share post:

Na Trgu kralja Petra I Karađorđevića u Bijeljini više od hiljadu djece uživalo je u programu koji je organizovan u okviru proslave Dječije Nove godine, nakon čega su mališanima podijeljeni paketići.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić rekao je da je Dječija Nova godina odličan događaj za mališane. 

„Oko 1.000 djece je došlo na Trg. Milsim da je ovo odlična stvar. Mi smo u okviru organizacije proslave ove Nove godine, za kada je na Trgu planiran i koncert Marinka Rokvića, danas organizovali nešto, za šta mi se čini, da je mnogo ljepše i slađe, ali i bolje za sve naše male sugrađane – Novu  godinu za mališane. Sve je dobro i korektno urađeno“, rekao je Mićić.

Mićić je najmlađim sugrađanima i njihovim roditeljima čestitao Novu 2020. godinu.

„Želim im puno sreće, zdravlja i veselja i da što prije odrastu. Da brzo dočekamo i sljedeću Novu godinu u sreći, zdravlju i veselju“, poručio je Mićić.

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina ocijenio je kao uspješnu organizaciju Dječije Nove godine, istakavši da o tome najbolje svjedoči veliki broj mališana na Trgu u Bijeljini.

„Skupština Grada i Gradska uprava su se po prvi put dogovorili i organizovali uspješno, čini mi se, Dječiju Novu godinu. Dokaz da smo na pravom putu je veliki broj mališana koji su danas ovdje. Više od 1.000 djece je na Trgu. Mi smo za sve mališane obezbijedili i malo iznenađenje u vidu paketića,  koji će svi dobiti, a tu je i slikanje sa Deda Mrazem“, rekao je Marković.

Marković je najavio nastavak novogodišnjih dešavanja u Bijeljini za sutra uveče, kada je koncert Marinka Rokvića, dok će za Pravoslavnu 2020. godinu na Trgu nastupati Leksington bend.

„Mislim da ćemo ove novogodišnje praznike adekvatno popuniti i da će građani Bijeljine, ali i oni koji se opredijele da praznike provedu u Bijeljini, zaista imati šta da vide“,  rekao je Marković.

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina najavio je za 15. januar posjetu gostiju iz Herceg Novog.

„Dolaze nam mažoretkinje. Riječ je o najavi Dana mimoze u Herceg Novom. To je nastavak saradnje sa našim bratskim gradom“, pojasnio je Marković

Marković je rekao da je velika vjerovatnoća da će poslije 15. januara biti obezbijeđeno klizalište za mališane.
„Moram reći da smo se ove godine potrudili da u prazničnim danima omogućimo što bolji sadržaj za naše sugrađane i sve one koji dođu u Bijeljinu. Budite sigurni da ako se odlučite da posjetite Bijeljinu u ovim januarskim danima, nećete se pokajati i sigurno ćete biti zadovoljni sa ponudom u našem gradu“, rekao  je Marković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SVEŠTENIK MIRAN: Crkva nikada nije bila protiv proslavljanja državnih praznika – na vjernicima je da odluče kako će proslaviti 1. maj (video)

U toku su praznici, u toku je Stradalna nedelja, sutra je 1. maj, pa smo željeli da porazgovaramo...

Omladinci RSS posadili breze u okviru akcije „April – mjesec čistoće“ (foto)

Republička omladina Srpske donirala je i posadila breze u okviru akcije Gradske uprave grada Bijeljina „April – mjesec...

PETROVIĆ: Danas isplata subvencija za đačke karte za srednjoškolce i za osnovce

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine je saopštio putem svog zvaničnog FB naloga da danas (utorak, 30. april 2024.) počinjeisplata...

DODIK: Najava premijera Crne Gore, Spajića, da će podržati rezoluciju o Srebrenici istorijski katastrofalna

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je najava crnogorskog premijera Milojko Spajić da će podržati rezoluciju...