SKANDAL: Sinišu Mihajlovića usred meča NAPAO njegov igrač (foto)

Datum:

Share post:

Ono za šta se najprije mislilo da je bezazlena svađa dva igrača na utakmici Lećea i Bolonje, koju je prekinuo Siniša Mihajlović, ipak je mnogo više od toga.

Panajotis Tahtidis iz Lećea i Gari Medel iz Bolonje ušli su u žestok okršaj u 41.minutu, a srpski trener je ušao na teren kako bi smirio svog igrača i dalju svađu.

Obojica igrača su dobila po žuti karton, pa je Mihajlović želIo da spriječi Čileanca da zaradi isključenje.

On je za to nagrađen ovacijama cijelog stadiona, oduševio je i italijanske medije, ali ne i Medela koji je napao Mihajlovića nakon čega se nalazi na meti kritika čitave Evrope.

Medel je odigrao utakmicu do kraja, a svađa na relaciji igrač – trener, trajala je i u toku meča. Bolonja je nakon scena iz 41. minuta, postigla tri gola da bi tek u završnici popustila, primila dva gola i preživjela malu dramu u posljednjim minutima utakmice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sport.blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Aktiv žena SP Bijeljina organizovao akciju podjele vaskršnjih jaja (foto)

U susret Vaskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku, Aktiv žena Socijalističke partije, Gradski odbor Bijeljina, organizovao je danas akciju pod‌jele...

Preminuo sveštenik Vojislav Vojo Čarkić – Pop Žućo

Sveštenik Vojislav Vojo Čarkić, poznat kao "pop Žućo", preminuo je danas u Istočnom Sarajevu, potvrđeno je u Srpskoj...

PETROVIĆ: SDS na lokalne izbore izlazi čistog obraza i mirne savjesti

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, dotakao se teme predstojećih izbora i liste SDS...

Dobrotvorna organizacija „Trojeručica“ Bijeljina – U susret Vaskrsu podijeljeno 56 paketa hrane i 120 školjki jaja (foto)

Saopštenje Dobrotvorne organizacije "Trojeručica" Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Blagoslovom NJ.P Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija kao i svake godine i...