Sjajni rezultati bijeljinskih futsalera, te titula prvaka Bosne i Hercegovine su vratili veliko interesovanje publike za ovaj sport u našem gradu.

Nećemo vas napominjati da ovaj sport ima višedecenijsku tradiciju u ovom dijelu Balkana,samo ćemo napomenuti da se futsal turniri (nekada turniri u malom fudbalu) u Bijeljini održavaju još od kraja šezdesetih godina.

Ekipa KMF „Radnik MD Shop“ je ove godine u Bijeljinu donijela dva trofeja (Prvaci BiH i pobjednici Kupa RS ), te su prije istorijskog nastupa u futsal Ligi šampiona odlučili da odu i korak dalje.

KMF „Radnik MD Shop“ Bijeljina šampion Bosne i Hercegovine (foto)

Naime, u Bijeljini će se 12. i 13.8.2023. godine odigrati futsal turnir šampiona.

Organizatori su se potrudili da dovedu veoma atraktivne ekipe, te će ove godine u goste nam doći prvak Austrije (Diamant Linz), prvak Srbije (KMF Loznica Grad) i vice šampion Slovenije (FC Silico).

Već prilikom prvih pisanja o ovom turniru publika u Bijeljini, a i regionu je pokazala veliku zainteresovanist za ovaj futsal spektakl.

Građani i navijači dočekali KMF RADNIK MD SHOP – prvaka BiH u futsalu (foto,video)

Utakmice će se igrati u dvorani Gimnazije „Filip Višnjić“, i to subota 12.8.2023 godine će se odigrati dvije polufinalne utakmice, a naredni dan na programu će biti utakmica za pobjednika turnira, kao i utakmica za treće mjesto.

Takođe i ove sezone u prodaju puštamo sezonse ulaznice, i to Premium kartica 100 KM, te članska kartica 50 KM. Kupovinom ovih katrica, pored ulaza na sve utakmice u sezoni, možete ući i na utakmice ovog turnira.

Vidimo se u sali! IDE RADNIK

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име