KMF „Radnik MD Shop“ Bijeljina šampion Bosne i Hercegovine (foto)

Datum:

Share post:

Kako smo pisali prethodnih dana, futsalerima ekipe KMF „Radnik MD Shop“ ostao je još jedan korak do sna. Sinoć su momci iz Bijeljine napravili i taj korak, te titulu šampiona BiH i Ligu šampiona doveli u Bijeljinu. O borbi na terenu nećemo trošiti riječi, jer smo sve već vidjeli. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji imaju makar mali udio u ovoj tituli šampiona. 

Prije svega želimo se zahvaliti igračima i stručnom štabu na ovom istorijskom rezultatu. Uz njih ide zahvala i upravi, koja je uz igrače vjerovala da titula može doći u Bijeljinu. 

Naravno, ogromnu zahvalnost dugujemo gospodinu Miletu Dragičeviću i njegovoj kompaniji DOO Dragičević (MD Shop), koji nam ja dao ogromnu podršku i prepozdao da će ekipa KMF „Radnik MD Shop“ postati jedan od najboljih brendova Bijeljine, Semberije, a i šire. 

Takođe želimo se zahvaliti i ostalim sponzorima, koji su u ove protekle tri godine bili sa nama, te im poručiti da ovdje ne stajemo, nego idemo dalje i to još jače.

Ne smijemo zaboraviti i naše vjerne navijače, koji su nam bili vjetar u leđa i najjači šesti igrač, te koji su doprinjeli da naša dvorana bude najposjećenija dvorana u Bosni i Hercegovini.

Jedan bitan dio ovog uspjeha su i mediji, koji su pratili svaki naš korak i njima pripada dio svega ovoga.

Naravno, veliko hvala svim našim sportski prijateljima, ekipama sa kojima smo u prethodne tri godine dijelili futsal teren, jer smo tako stekli veliki broj sportski prijatelja.

Svima gore pobrojanima (izvinjavamo se ako smo koga zaboravili, vjerujte nije namjerno) se još jednom zahvaljujemo, te obećavamo da nastavljamo dalje, još jače.

IDE RADNIK, GAZI RADNIK!!!

KMF „Radnik MD Shop“ Bijeljina

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Predstava „NOVOGODIŠNJE NADSVIRAVANJE“ sutra u Centru za Kulturu “Semberija“

Predstava "NOVOGODIŠNJE NADSVIRAVANJE" biće održana u bijeljinskom Centru za Kulturu 12. decembra 2023. u  18.00 časova premijerno  za...

Angelina Novaković iz Bijeljine dobitnica nagrade „Business Women Awards 2023“ (video)

Angelina Novaković iz Bijeljine, vlasnica salona vjenčanica Angela Wedding House, među dobitnicima je regionalnih nagrada „Business Women Awards...

Ministar Miić sa predstavnicima udruženja peradara (foto)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić danas je sa saradnicima održao radno konsultativni sastanak sa...

ORAŠANIN: Budžet za 2024. u funkciji održavanja penzionog i zdravstvenog sistema koji su na koljenima

Pred narodnim poslnicima je jedan budžet sa neizvjesnim prihodima, prihodima koji su umagli, ali zato vrlo izvjesnim i...