TRAŽIM RAZGOVOR SA GRADONAČELNIKOM BIJELJINE: Stevo Lazić vlasnik „Dragstesa“ predao zahtjev za prijem (foto)

Datum:

Share post:

Zbog svih problema koji se dešavaju u zadnjih par godina oko BP ’’Dragstes’’ na svom FB nalogu oglasio se i Stevo Lazić, vlasnik BP ’’Dragstes’’ iz Crnjelova a post prenosimo u cijelosti:

-Danas sam predao zvaničnu molbu Ljubiši Petroviću za prijem i razgovor u vezi privrednog i privatnog problema koji traje već tri godine, rekao je Stevo Lazić vlasnik „Dragstesa“.

– Javna pitanja biće ta zašto me izbjegava? ; ZAŠTO NIJE DOŠLO DO PROMJENA I ZAŠTO PODRŽAVA GRADSKI GRAĐEVINSKI KRIMINAL!!, kategoričan je Lazić.

Grad Bijeljina je bio i jeste nezaobilazan činilac u kreiranju štete koja je učinjena BP „Dragstes“ u Gornjem Crnjelovu, kaže Stevo Lazić.

STEVO LAZIĆ, ’’DRAGSTES’’: Ljubiša Petrović je Dodikov čovjek! (foto)

Što bi rekao narod „Ako laže koza, ne laže rog“, a uprkos činjenici da gradonačelnik glumi pravednika i borca za pravdu protiv korupcije, djela otkrivaju da se ne smije suprostaviti pravnom nasilju ili je možda „legao na rudu“ vladajućoj strukturi, kategoričan je Lazić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DR STEVIĆ: Škola za trudnice mnogo olakšava period do i nakon porođaja (video)

U Domu zdravlja Bijeljina počela je, ponovo, sa radom Škola za trudnice sa ciljem da pruži psihofizičku pripremu...

CIK raspisuje lokalne izbore, liste kandidata početkom jula

 U narednim danima, Centralna izborna komisija BiH, vjerovatno u ponedjeljak, 6. maja, donijeće odluku o raspisivanju lokalnih izbora...

Omladina SDS Bijeljina u nedjelju organizuje druženje sa sugrađanima

Omladina SDS-a organizuje druženje sa sugrađanima povodom Vaskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika u nedjelju, 5. maja sa početkom...

Pokret za Bijeljinu na Veliki petak poslao poruku sugrađanima (foto)

U susret najradosnijem danu Hristovom vaskrsenju, Pokret za Bijeljinu je 3. godinu za redom organizovao podjelu vaskršnjih jaja...