RiTE Ugljevik podržao manifestaciju „Krug zdravlja“ – Glavna nagrada od ugljevičkog giganta (foto)

Datum:

Share post:

Juče je u Ugljeviku po treći put organizovana sportska manifestacija „Krug zdravlja“ koja je okupila više od 1000 učesnika.

Mališani iz Dječijeg vrtića „Duško Radović“, Školice sporta „Mali šampioni“, učenici osnovne i srednje škole, kao i brojni građani, biciklima i rolerima od gradskog trga, ulicama Ugljevika i sportsko-rekreativnom stazom duž korita rijeke Janje obišli su krug dužine 2,5 kilometra.

Među učesnicima bili su brojni radnici RiTE Ugljevik, kao i njihovi mališani. Pored toga,  samo preduzeće je dalo svoj doprinos da manifestacija bude održana na zavidnom nivou, jer su obezbjedili glavnu jučerašnju nagradu – bicikl.

„Svjesni važnosti sporta i uticaja sporta na najmlađe, naše preduzeće uvijek rado podržava sve sportske manifestacije u našoj lokalnoj zajednici i tako će biti i ubuduće“, ističu iz RiTe Ugljevik.

 

Organizator ove mafestacije je čuvani atletski rekorder iz Ugljevika Mladen Stevanović, koji je istakao je da je cilj ove manifestacije promocija zdravog načina života.

On je naglasio da je veliki broj djece i odraslih, učesnika manifestacije, pokazatelj da svako može naći primjerenu aktivnost za sebe.

„Važno je da se što više krećemo, vozimo bicikle, a što manje da koristimo automobile. Ovdje vidimo da su svi zdravi, vedri i nasmijani“, poručio je Stevanović i zahvalio se svima koji su pomogli da „Krug zdravlja“ preraste u ovako masovnu i dobro organizovanu manifestaciju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POŽAR na deponiji Eko Depa u Bijeljini

Pripadnici TVSJ Bijeljina se nalaze na gašenju požara na deponiji Eko Depa u Bieljini. -Na lice mjesta je upućeno...

Lazareva subota u Bijeljini obilježena na tradicionalan način

Tradicionalnom proljećnom igrom „Lazarice“ ispred zgrade Gradske uprave u Bijeljini je danas obilježena Lazareva subota. Dječiji ansambl Srpskog...

‘’LAZARICE’’ će mještanima MZ Novi Dvorovi u nedjelju poželjeti igrom i pjesmom blagorodnu godinu

U nedjelju 28.04.2024. godine u 08.00 časova  Lazarice  će proći kroz naselje Novi Dvorovi, kada će u veseloj...

GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Isplata prve dvije tranše za učenike osnovnih i srednjih škola do 30. aprila

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović pričao je o subvencijama za prevoz učenika osnovnih...