Selak povodom treće godišnjice SPS-a: Ponosni smo na dosadašnje rezultate i spremni za nove pobjede

Datum:

Share post:

U intervjuu za SRNU povodom treće godišnjice Socijalističke partije Srpske, Goran Selak, lider partije, rekao je da SPS svoj treći rođendan dočekuje u dobrom raspoloženju, zadovoljani dosadašnjim rezultatima i spremni za nove pobjede.

“Nije uvijek bilo jednostavno stajati na čelu SPS-a, ali je zato uvijek bilo zadovoljstvo braniti i provoditi naše programske politike i zalagati se za svakog našeg čovjeka. Svim članovima SPS-a čestitam rođendan partije, ali i izborni rezultat, koji smo ostvarili samostalno. Za razliku od mnogih drugih, naš uspjeh je samo naš i zato je on još veći”, izjavio je lider SPS-a za Novinsku agenciju Republike Srpske.

Prema riječima predsjednika Selaka, SPS je mlada politička organizacija, koja je pustila zdravo korijenje, zaživjela u narodu i koja je dostigla političku zrelost.

“Zahvaljujući dobrom izbornom rezultatu, SPS preuzima dio političke odgovornosti u izvršnoj vlasti Republike Srpske i BiH. Svakoj zdravoj političkoj organizaciji ulazak u vlast predstavlja način da bi se ostvarili programski i ideološki ciljevi i opravdalo povjerenje građana. SPS čine kvalitetni, odgovorni i vrijedni ljudi, koji će na najbolji način odgovoriti izazovima na novim zadacima”, poručio je predsjednik SPS-a.

Selak dodaje da će SPS svoje politike zasnivati na bespoštednoj borbi za očuvanje dejtonskog položaja Republike Srpske i borbi za socijalno – ekonomski preporod cijelog društva.

“U tom cilju pripremamo niz prijedloga koji će uskoro biti predstavljeni javnosti. Socijalno – ekonomski napredak mora biti u službi zadržavanja mladih ljudi u Republici Srpskoj, koju ćemo uvijek čuvati i sa aspekta njenih ustavnih prava i nadležnosti”, jasan je Selak.

Selak napominje da u Socijlističkoj partiji Srpske vlada optimizam i da su spremni za nove izazove.

“Dobar izborni rezultat na Opštim izborima moramo potvrditi i dodatno uvećati na narednim Lokalnim izborima. U tom cilju u narednom periodu obići ćemo sve naše gradske i opštinske odbore, provesti unutarstranačke izbore, kako bismo spremni dočekali naredne izbore i ponovo proslavili pobjede i uspjehe Socijalističke partije Srpske”, zaključio je Selak za SRNU u intervjuu povodom treće godišnjice SPS-a.

Socijalistička partija Srpske će današnjim svečanim prijemom, koktelom i prigodnim programom obilježiti treću godišnjicu postojanja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...

Aktiv žena SP Bijeljina organizovao akciju podjele vaskršnjih jaja (foto)

U susret Vaskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku, Aktiv žena Socijalističke partije, Gradski odbor Bijeljina, organizovao je danas akciju pod‌jele...

Preminuo sveštenik Vojislav Vojo Čarkić – Pop Žućo

Sveštenik Vojislav Vojo Čarkić, poznat kao "pop Žućo", preminuo je danas u Istočnom Sarajevu, potvrđeno je u Srpskoj...