Selak povodom treće godišnjice SPS-a: Ponosni smo na dosadašnje rezultate i spremni za nove pobjede

Datum:

Share post:

U intervjuu za SRNU povodom treće godišnjice Socijalističke partije Srpske, Goran Selak, lider partije, rekao je da SPS svoj treći rođendan dočekuje u dobrom raspoloženju, zadovoljani dosadašnjim rezultatima i spremni za nove pobjede.

“Nije uvijek bilo jednostavno stajati na čelu SPS-a, ali je zato uvijek bilo zadovoljstvo braniti i provoditi naše programske politike i zalagati se za svakog našeg čovjeka. Svim članovima SPS-a čestitam rođendan partije, ali i izborni rezultat, koji smo ostvarili samostalno. Za razliku od mnogih drugih, naš uspjeh je samo naš i zato je on još veći”, izjavio je lider SPS-a za Novinsku agenciju Republike Srpske.

Prema riječima predsjednika Selaka, SPS je mlada politička organizacija, koja je pustila zdravo korijenje, zaživjela u narodu i koja je dostigla političku zrelost.

“Zahvaljujući dobrom izbornom rezultatu, SPS preuzima dio političke odgovornosti u izvršnoj vlasti Republike Srpske i BiH. Svakoj zdravoj političkoj organizaciji ulazak u vlast predstavlja način da bi se ostvarili programski i ideološki ciljevi i opravdalo povjerenje građana. SPS čine kvalitetni, odgovorni i vrijedni ljudi, koji će na najbolji način odgovoriti izazovima na novim zadacima”, poručio je predsjednik SPS-a.

Selak dodaje da će SPS svoje politike zasnivati na bespoštednoj borbi za očuvanje dejtonskog položaja Republike Srpske i borbi za socijalno – ekonomski preporod cijelog društva.

“U tom cilju pripremamo niz prijedloga koji će uskoro biti predstavljeni javnosti. Socijalno – ekonomski napredak mora biti u službi zadržavanja mladih ljudi u Republici Srpskoj, koju ćemo uvijek čuvati i sa aspekta njenih ustavnih prava i nadležnosti”, jasan je Selak.

Selak napominje da u Socijlističkoj partiji Srpske vlada optimizam i da su spremni za nove izazove.

“Dobar izborni rezultat na Opštim izborima moramo potvrditi i dodatno uvećati na narednim Lokalnim izborima. U tom cilju u narednom periodu obići ćemo sve naše gradske i opštinske odbore, provesti unutarstranačke izbore, kako bismo spremni dočekali naredne izbore i ponovo proslavili pobjede i uspjehe Socijalističke partije Srpske”, zaključio je Selak za SRNU u intervjuu povodom treće godišnjice SPS-a.

Socijalistička partija Srpske će današnjim svečanim prijemom, koktelom i prigodnim programom obilježiti treću godišnjicu postojanja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Pozorišna radionica za mlade Bijeljine

„Gluma ili san o strasti“ naziv je radionice za srednjoškolce i studente koju Centar za kulturu “Semberija” u...

ELEKTRO BIJELJINA: U nedjelju počinje remont čvornih trafo stanica

Saopštenje "Elektro Bijeljine" prenosimo u cjelosti: "Radnici „Elektro-Bijeljine“ će u nedelju 2. aprila 2023. godine, započeti aktivnosti na remontima...

Pokret za Bijeljinu podjelom sadnica voća i ruža najavio početak „Aprila mjeseca čistoće“ (foto, video)

Članovi i aktivisti Pokreta za Bijeljinu danas su, u susret „Aprilu mjesecu čistoće“, podijelili sadnice voća, vinove loze...

Razvojna agencija Grada Bijeljina organizovala Infodan – prezentacija Programa rada za 2023.godinu

Razvojna agencija Grada Bijeljina danas je organizovala Info dan, odnosno, prezentaciju Programa rada za 2023. godinu Razvojne agencije Grada...