Promocija ''Mercedesovih'' modela u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

Firma „ „Star centar“ iz Živinica“, ovlašteni partner “Mercedes – Benz” vozila, po prvi put u Bijeljini, predstavila je nove modele „Mercedes Benz“ automobila i vozila do godinu dana starosti.

Nermina Đug, marketing – menadžer firme „Star centar“ Živinice, kaže da su u pitanju najnoviji modeli „Mercedes – Benzovih“ vozila, istakavši da dvodnevno predstavljanje  najnovijih modela „Mercedes – Benza“ u Bijeljini omogućava svima onima koji imaju povjerenje u  ovog automobilskog giganta, da pogledaju izložene modele automobila, da se upoznaju sa uslovima kupovine i da razmisle o najboljoj mogućoj opciji.


 „ Izuzetno smo zadovoljni prodajom ovih automobila u BiH. Mogu da kažem i to da je „Mercedes – Benz“ svoju gamu vozila proširio i unaprijedio. Naš prodajni salon automobila „Star centar“ nalazi se u Živinicama. Nudimo i kompletan servis za putnička, komercijalna i teretna vozila, kao i prodaju rezervnih dijelova za sva vozila“, kaže Nermina Đug.
Imajući u vidu standard većine stanovnika u RS i BiH, odnosno visinu prosječne plate, mnogima će se mjesečna rata za neki od “Mercedesovih” modela učiniti kao “nemoguća misija”. Ipak, ukoliko se zna o kakvom automobilskom “brendu” i gigantu je riječ, onda će i cijena opravdati odluku o kupovini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MEŠKOVIĆ: Zadovoljni smo rodom jagoda, ali ne i cijenom (video)

Proizvođač jagoda iz Čelića Mustafa Mešković, pričao je kakva je proizvodnja jagode ove godine, kao i isplati li...

NIKOLA GRUJIĆ briljirao u Španiji: Učestvovalo 750 studenata, MLADIĆ IZ LOPARA osvojio drugo mjesto

Dvadesettrogodišnji Nikola Grujić iz Lopara, student četvrte godine Fakulteta za računarstvo i informatiku Univerziteta „Sinergija“ u Bijeljini, na...

ĐURĐEVIĆ: Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine

Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine Zadovoljan sam radom Skupštine i...

PETROVIĆ: Uprkos opstrukcijama, Grad funkcioniše bolje nego bilo koji drugi grad u Srpskoj

Kako biste ocijenili rad Vašeg kabineta u prvom kvartalu ove godine? -Na prvom mjestu bih rekao da je rad...