Brodac posle Radnika sija u Semberiji

Najveći pravoslavni praznik Božić donosi lijepe vijesti za bročane.

Ideja o reflektorima na stadionima i boljim uslovima za sport u Brocu prelazi u realizaciju.

-Razmotrene su ponude izvođača i izabrana je najbolja ponuda. Narednih dana očekuje nas potpisivanje ugovora sa izvođačem radova. Ovim putem pozivamo sve prijatelje kluba, bivše igrače i sponzore FK “JEDINSTVO“ BRODAC da uzmu učešće u ovom vanremensko projektu za sve buduće generacije koje će zaigrati fudbal, kažu iz Uprave FK “Brodac“.

Svaka finansijska pomoć će biti javna i transparentna kako navode iz Uprave bročanskog kluba, a takođe i sama izgradnja sa prikazanim računima i uloženim sredstvima.

-Finansijku pomoć možete doznačiti na žiro račun FK JEDINSTVO “BRODAC“ broj računa 554-00100001370-45 ili lično u prostorije kluba, saopštili si su iz Uprave kluba.

Prijatelji FK “Jedinstvo“ iz Broca imaju plan da postave 8 reflektora na zasebne stubove sa posebnom instalacijom uz propratne radove izgradnje konstrukcije, betonskih nosača za stubove, iskopa i podzemnog provođenja kablova sa vraćanjem u prvobitno stanje nakon radova.

FK “JEDINSTVO“ iz Broca je trenutno lider Druge lige Republike Srpske i kao dugogodišnji član iste ima jedan od najboljih terena u Republici Srpskoj.

Inače klub je 2021. godine proslavio i 90. godina postojanja uz gostovanja veliki evropskih timova veterana Crvene Zvezde, Burse, Stare Zagore, Radničkog iz Niša.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: Brodac Media

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име