Bijeljinski DNS odao počast stvaraocima Republike Srpske (foto)

Datum:

Share post:

DNS Bijeljina je polaganjem vijenaca na Spomenik poginulim borcima Republike Srpske u Bijeljini, odao počast svima onima koji su živote dali za otadžbinu i prisjetili se važnosti obilježavanja 9. januara, Dana Republike Srpske.

Najveće prirodno bogatstvo jedne zemlje čine ljudi i njihove različitosti koje prerastaju u jedinstvo onda kada je potrebno braniti rođeno ognjište. Oni kojima odajemo počast bili su, kao i mi danas, različiti u mnogome, ali jedinstveni u namjeri da zemlju odbrane svojim životima, životima koji su tek počinjali i sanjali nedosanjanu budućnost, saopštili su iz bijeljinskog DNS.

-Trideset jednu godinu kasnije, dok stojimo pred spomen-obilježjima hrabrih stradalnika širom Republike Srpske, jedinstveni smo u stavu da je naša Republika iznikla na čvrstim temeljima zahvaljujući onima koji su u njih ugradili svoje živote, stoji u saopštenju za javnost.

Na kraju saopštenja iz DNS Bijeljina kažu da je prošlo više od tri decenije, a mi nismo, niti ćemo zaboraviti one koji su svojim hrabrim i časnim podvizima stvorili Srpsku kakvu imamo danas, stamenu i jaku.Zato, neka nam sutrašnji 9. januar posluži kao podsjetnik da odamo počast onima zbog kojih imamo ono čime se danas ponosimo, zaključili su uz poruku – Slava im.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U nedjelju Radnik dočekuje Leotar, navijačka grupa slavi 24. rođendan (foto)

Saopštenje za javnost FK ’’Radnik’’ prenosimo u cjelosti: Nedjelja u 17.00č Radnik dočekuje Leotar, navijačka grupa slavi 24. rođendan Naš...

MILIČEVIĆ POTVRDIO: Američke (OFAC) sankcije ugasile račun SDS – naćemo rješenje

Jedini račun Srpske demokratske stranke preko kojeg je ova partija funkcionisala zbog sankcija je danas ugašen, čime je...

ZVANIČNO: Novi direktor “Elektro Bijeljine” Miograd Peranović (foto)

Na sjednici Nadzornog odbora koja je počela danas (petak, 29. mart 2024. godine) i koja je još u...

Juniori KMF ”Radnik MD Shop” pobjedama i stopama svojih starijih kolega

U 12. kolu Premijer futsal lige BiH, uzrast U-19, juniori KMF ’’Radnik MD Shop’’su gostovali u Brčkom, te...