SEMBERIJA: Zasijaće REFLEKTORI i na stadionu FK “Jedinstvo“ Brodac

Datum:

Share post:

Brodac posle Radnika sija u Semberiji

Najveći pravoslavni praznik Božić donosi lijepe vijesti za bročane.

Ideja o reflektorima na stadionima i boljim uslovima za sport u Brocu prelazi u realizaciju.

-Razmotrene su ponude izvođača i izabrana je najbolja ponuda. Narednih dana očekuje nas potpisivanje ugovora sa izvođačem radova. Ovim putem pozivamo sve prijatelje kluba, bivše igrače i sponzore FK “JEDINSTVO“ BRODAC da uzmu učešće u ovom vanremensko projektu za sve buduće generacije koje će zaigrati fudbal, kažu iz Uprave FK “Brodac“.

TESTNA REKLAMA

Svaka finansijska pomoć će biti javna i transparentna kako navode iz Uprave bročanskog kluba, a takođe i sama izgradnja sa prikazanim računima i uloženim sredstvima.

-Finansijku pomoć možete doznačiti na žiro račun FK JEDINSTVO “BRODAC“ broj računa 554-00100001370-45 ili lično u prostorije kluba, saopštili si su iz Uprave kluba.

Prijatelji FK “Jedinstvo“ iz Broca imaju plan da postave 8 reflektora na zasebne stubove sa posebnom instalacijom uz propratne radove izgradnje konstrukcije, betonskih nosača za stubove, iskopa i podzemnog provođenja kablova sa vraćanjem u prvobitno stanje nakon radova.

FK “JEDINSTVO“ iz Broca je trenutno lider Druge lige Republike Srpske i kao dugogodišnji član iste ima jedan od najboljih terena u Republici Srpskoj.

Inače klub je 2021. godine proslavio i 90. godina postojanja uz gostovanja veliki evropskih timova veterana Crvene Zvezde, Burse, Stare Zagore, Radničkog iz Niša.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: Brodac Media

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BRANO VIĆANOVIĆ – Najzaslužniji za renoviranje fudbalskog terena u Dvorovima 1976. godine

Brano Vićanović (1934-1994 godina) je vrlo značajna ličnost u stvaranju istorije Proletera što kao igrač, što kao sportski...

RISTIĆ, PDP: PREDSJEDNIK SKUPŠTINE LOPARE NA OTVARANJU PROJEKTA “DIJASPORA INVEST“ (foto)

DELEGACIJA OPŠTINE NA OTVARANJU PROJEKTA ''DIJASPORA INVEST'' Delegacija opštine Lopare je prisustvovala otvaranju projekta Diaspora Invest /Diaspora Invest/, zajedno...

DODIK: Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine. "Vlada...

SMIJENJEN direktor OŠ u Gornjem Dragaljevcu kod Bijeljine (foto)

Dosadašnji direktor JU OŠ ’’Stevan Nemanja’’ u Gornjem Draaljevcu Lalo Perić (SNSD) razriješen je te dužnosti zbog kako...