LAVICE SUTRA IGRAJU UTAKMICU SEDMOG KOLA PRVENSTVA BOSNE I HERCEGOVINE

Datum:

Share post:

Odlično izdanje u Sarajevu u okviru šestog kola Prvenstva Bosne i Hercegovine, te pobjeda protiv aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine, ekipe Play Off rezultatom 64:75 i uopšte odlična izdanja Lavica u tekućoj sezoni, zaslužuje da brčanska publika sutra u što većem broju ispuni tribine dvorane Tehničke škole u Brčkom i pruži podršku Lavicama u borbi za nova dva prvenstvena boda protiv ekipe Zrinjskog iz Mostara.

Pobjeda u Sarajevu omogućila je košarkašicama Lavova da zaposjednu na prvo mjesto prvenstvene tabele, sa željom da tu ostanu što je moguće duže.

Kapiten KK Lavovi Milica Đokić i najavi utakmice sedmog kola istakla je: “Utakmicu protiv Zrinjskog dočekujemo sa velikim nestrpljenjem, jer želimo i pred našim navijačima da pružimo jednako dobro igru kao prethodnog vikenda u Sarajevu. Ekipu Zrinjskog izuzetno poštujemo i cijenimo, ali naš cilj u ovoj utakmici je jasan! Želimo novu pobjedu, sa kojom bi ostali na samom vrhu tabele. Pozivam naše navijače i sve sugrađane da dođu u što većem broju, jer uz njihovu podršku dostla lakše ćemo doći do ostvarenja zacrtanog cilja protiv Zrinjskog“.

Utakmica između Lavova i Zrinjskog igra se u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 15:00h. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Iz KK Lavovi Brčko pozivaju sve ljubitelje košarke i sporta uopšte da ispune tribine u što većem broju i pruže podršku Lavicama u ovoj izuzetno važnoj utakmici u borbi za najviši plasman u Prvenstvu Bosne i Hercegovine.

U predigri ovog susreta biće odigrana i tri meče Prvenstva Republike Srpske za mlađe kategorije. Kadeti, pioniri i mlađi pioniri KK Lavovi u zaostalim utakmicama trećeg kola dočekuju vršnjake iz KK Milići. Prva utakmica na rasporedu je u 9:30h.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...