ČOVIĆ: „U Domu naroda HDZ BiH i SNSD će imati većinu na koju se neće moći uticati“

Datum:

Share post:

Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović smatra da će SNSD i HDZ BiH u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH imati većinu na koju se neće moći uticati.

Čović je nakon današnjeg sastanka delegacija dvije stranke u Mostaru potvrdio jako partnerstvo HDZ BiH i SNSD i opredijeljenost za zajednički rad u naredne četiri godine.

On je na konferenciji za medije rekao da je predsjednika SNSD Milorada Dodika informisao o čemu je HDZ BiH razgovarao sa ostalim strankama i šta je dogovoreno sa strankama takozvane osmorke u Federaciji BiH.

Dodik o detaljima razgovora u Mostaru “SNSD i HDZ imaju dogovor da ne smetamo jedni drugima, to trebaju shvatiti i Bošnjaci”

– Informisao sam ga šta smo u detalje dogovorili i programska načela koja dogovaramo sa jednom strukturom stranaka – dodao je on.

Čović je rekao da su se HDZ BiH i SNSD saglasili da svoje partnerstvo potvrde 1. decembra na konstitutivnoj sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

– Želimo da imamo Vladu FBiH do kraja godine. U kantonima takođe do kraja godine i sve što je neophodno napraviti – rekao je Čović.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Prijavile se hiljade semberskih poljoprivrednika: Za podsticaje spremno 40 miliona KM

Za podsticajna sredstva za kapitalne investicije u poljoprivrednoj proizvodnji od 28. marta do 17. aprila podneseno je 3.800...

„Kriza traje duže vrijeme“ Privrednici prodaju robu po nižim cijenama da bi SAČUVALI RADNA MJESTA

Iako je, prema statističkim podacima, ukupna industrijska proizvodnja u RS u februaru 2024. godine, u poređenju sa januarom...

Zatrpala ga zemlja na 170 METARA DUBINE: Spasilački tim pronašao bušilicu, pretpostavlja se da je i RUDAR U BLIZINI

Potraga za rudarom, koji je ostao zaglavljen u jami rudnika lignita Mramor kod Tuzle i nalazi se na...

U Srpskoj rođena 21 beba – 11 djevojčica i 10 dječaka

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođena je 21 beba, od čega 11 djevojčica i 10 dječaka,...