CIK potvrdio: Nije bilo grešaka tokom obračuna

Datum:

Share post:

Iz CIK potvrdili: Nije bilo grešaka tokom obračuna

Podaci koje je Centralna izborna komisija BiH objavila o broju osvojenih mandata političkih stranka zvanični su i nije bilo grešaka tokom obračuna, izjavila je portparol CIK Maksida Pirić.

Podaci koji su objavljeni na zvaničnoj stranici CIK sada su definitivno završeni, a određene izmjene su se dešavale tokom pokretanja aplikacije i ažuriranja podataka tokom noći. Ukoliko bude nekih izmjena, mi ćemo se oglasiti, dodala je Pirićeva.

Centralna izborna komisija BiH utvrdila je sinoć rezultate opštih izbora u BiH za sve nivoe, osim za predsjednika i potpredsjednika Republike Srpske.

Utvrđeni su rezultati za Predsjedništvo BiH, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Narodnu skupštinu Republike Srpske, Predstavnički dom Parlamenta FBiH i skupštine kantona u FBiH.

Iz CIK BiH su naveli da će rezultati izbora za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske biti utvrđeni kada se steknu uslovi, te da Glavni centar za brojanje nije okončao aktivnosti po naredbi CIK BiH od 10.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...