Skoko, Martinović i Milaković poslanici SPS u NS RS

Datum:

Share post:

Socijalistička partija Srpske, koja je prvi put od osnivanja nastupila na Opštim izborima i to samostalno, bez članstva u bilo kojoj koaliciji ili bloku, imaće tri poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

S obzirom na to da ima tri poslanika, SPS neće imati svoj poslanički klub u budućem sazivu NSRS.
Iako se očekivao bolji rezultat, u SPS nisu nezadovoljni ostvarenim rezultatima.

I sa tri mandata u parlamentu Srpske, kako kažu, nastaviće da budu dio rješenja i glas građana koji su im dali povjerenje.

Skoko je, inače, poslanik i u aktuelnom sazivu NSRS, dok će Damjanovićevoj, koja je član Glavnog odbora SPS, to biti prvi mandat.

TESTNA REKLAMA

I Milaković je član Glavnog odbora SPS, i aktuelni je odbornik u Skupštini grada Banjaluka. Do sada je tri puta biran za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, a ovo će biti prvi put da sjedi u parlamentu Srpske.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

”Od Baha do Sevdaha” – koncert Siniše Pajića u Bijeljini (foto)

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ organizuje koncert Siniše Pajića pod nazivom ”Od Baha do Sevdaha” 6. decembra 2022....

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...

POBJEDA KOŠARKAŠICA LAVOVA U PETOM KOLU PRVENSTVA BOSNE I HERCEGOVINE

Nakon kraće pauze uslovljene reprezentativnim obavezama u kvalifikacijama za Eurobasket, u vikendu za nama nastavljeno je Prvenstvo Bosne...