CIK potvrdio: Nije bilo grešaka tokom obračuna

Datum:

Share post:

Iz CIK potvrdili: Nije bilo grešaka tokom obračuna

Podaci koje je Centralna izborna komisija BiH objavila o broju osvojenih mandata političkih stranka zvanični su i nije bilo grešaka tokom obračuna, izjavila je portparol CIK Maksida Pirić.

Podaci koji su objavljeni na zvaničnoj stranici CIK sada su definitivno završeni, a određene izmjene su se dešavale tokom pokretanja aplikacije i ažuriranja podataka tokom noći. Ukoliko bude nekih izmjena, mi ćemo se oglasiti, dodala je Pirićeva.

Centralna izborna komisija BiH utvrdila je sinoć rezultate opštih izbora u BiH za sve nivoe, osim za predsjednika i potpredsjednika Republike Srpske.

Utvrđeni su rezultati za Predsjedništvo BiH, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Narodnu skupštinu Republike Srpske, Predstavnički dom Parlamenta FBiH i skupštine kantona u FBiH.

TESTNA REKLAMA

Iz CIK BiH su naveli da će rezultati izbora za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske biti utvrđeni kada se steknu uslovi, te da Glavni centar za brojanje nije okončao aktivnosti po naredbi CIK BiH od 10.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Do kraja decembra preventivna kampanja za mirne i bezbjedne praznike – Pucanj nije muzika, vatreno oružje nije instrument (foto)

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske počinje danas preventivnu kampanju “Slavi odgovorno” čiji je cilj upoznavanje građana o...

”Od Baha do Sevdaha” – koncert Siniše Pajića u Bijeljini (foto)

Udruženje građana „Muzički umjetnici Semberije“ organizuje koncert Siniše Pajića pod nazivom ”Od Baha do Sevdaha” 6. decembra 2022....

Dragan Marinković Maca: „Da li smo komični u svojoj tragičnosti ili tragični u svojoj komičnosti, vječno pitanje…“ (video)

Dragan Marinković Maca, poznati srpski glumac i reditelj, bio je gost portala Dešavanja u Bijeljini u emisiji "Razgovor...

Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450...