„JA NISAM PINOKIO“ Među brojnim transparentima na protestu opozicije, ĐUKA je nosio jedan i to poseban (foto)

Datum:

Share post:

Protestna šetnja opozicije, kao izraz nezadovoljstva zbog, kako tvrde, pokradenih izbora, održana je sinoć u Banjaluci.

Nakon okupljanja u parku “Mladen Stojanović” demonstranti su krenuli ka Trgu Krajine, a na transparentu koji se nalazio na čelu kolone pisalo je “Neće ti proći”, a to se odnosilo na, kako opozicija tvrdi, izbornu krađu SNSD.

Okupljeni su nosili brojne transparente, na kojima je pisalo: “O Jelo, Jelena, pobjeda tvoja je ukradena”, “Novonastalim slijepcima oduzeti vozačke”, “Ako se rodiš u RS roditelje i predsjednika ne možeš da biraš”, “**beš zemlju gdje profesorka nije jača od ponavljača.”.

U parku se istakla i poruka jednog ratnog vojnog invalida koji je došao da podrži protest. Naime, umjesto ortopedske proteze ovaj demonstrant je stavio transparent koji podsjeća na nogu i na kojem piše “Ja nisam Pinokio”.

– Ovdje večeras sa nama je ratni vojni invalid Đuka koji je odbio mito za glasanje – rekao je tokom protesta Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS.

Na proteste su stigli građani iz Doboja, Zvornika, Gacka, Trebinja, Mrkonjić Grada i veliki broj Banjalučana i svi su poslali zajedničku poruku: “Stop krađi”.  

Okupljenim građanima na Trgu Krajine u Banjaluci su se obratili lideri opozicije među kojima su Branislav Borenović, Jelena Trivić, Nebojša Vukanović, Milan Radović, Draško Stanivuković i brojni drugi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Najvažniji običaji i vjerovanja za Vaskrs

Vaskrs je najveći hrišćanski praznik. Toga dana je Isus Hristos vaskrsao iz mrtvih, pobijedio smrt i svim ljudima,...

SPC danas proslavlja najveći hrišćanski praznik – Vaskrs

Srpska pravoslavna crkva /SPC/ proslavlja danas najveći hrišćanski praznik - Vaskrs, kojim se slavi vaskrsenje Isusa Hrista iz...

VRIJEME DANAS postepeno naoblačenje

Sunčano i toplije uz postepeno naoblačenje tokom dana od zapada. Lokalno uz rijeke i po kotlinama tokom ranijih...

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...