Muzičko-edukativni centar Banjaluka vrši novi upis polaznika u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

MUZIČKO-EDUKATIVNI CENTAR U BANJALUCI osnovan je od strane grupe najnagrađivanijih muzičkih pedagoga mlađe generacije u BiH, a sa ciljem edukacije i unapređenja ranog muzičkog obrazovanja i vještina kod djece školskog i predškolskog uzrasta.

Višestruko nagrađivan NASTAVNI KADAR priznat je i prepoznatljiv kako u zemlji tako i u regionu po izuzetnoj posvećenosti svakom djetetu i MODERNIM METODAMA RADA koje podrazumijevaju prilagođavanje nastavnog programa mogućnostima i interesovanju svakog djeteta ponaosob.

„Sa nama učenje muzike nije opterećenje i naporno iskustvo, već uživanje i lični razvoj za svako dijete. Ovakav pristup u radu sa djecom godinama unazad donosi fantastične rezultate poput: više od 100 nagrada na različitim domaćim i međunarodnih takmičenjima, veliki broj javnih nastupa i koncerata, kao i brojna gostovanja naših polaznika i nastavnog kadra u medijima. Naši programi uvijek su upotpunjeni i zajedničkim posjetama koncertima poznatih umjetnika, ali i vannastavnim aktivnostima i druženjima u prirodi“, rekli su iz banjalučkog muzičko-edukativnog centra za portal Dešavanja u Bijeljini.

Polaznicima iz Bijeljine već su upriličili jedan koncert koji je održan u Centru za kulturu „Semberija“.Na koncertu su nastupili najmlađi polaznici Muzičke radionice-igraonice, polaznici individualne nastave muzičkih instrumenata iz Bijeljine, kao i polaznici individualne nastave iz Banjaluke.

„Muzičko-edukativni centar je i ove godine postigao neverovatne rezultate – osvojili smo 43 nagrade na Internacionalnim festivalima i takmičenjima. Predstavili smo se u najboljem svjetlu i u naš grad Banjaluku i Bijeljinu donijeli 34 prve nagrade i 13 medalja. Zahvaljujemo se i roditeljima naših učenika na podršci i beskrajnom poverenju“, poručili su iz ovog centra.

MUZIČKO-EDUKATIVNI CENTAR BANJALUKA OD SADA I U BIJELJINI!

VRŠE UPIS POLAZNIKA SA PODRUČJA BIJELJINE I OKOLINE ZA 2022 /2023 ŠKOLSKU GODINU.

Najznačajniji programi koje organizuju su: INDIVIDUALNE EDUKACIJE SVIRANJA MUZIČKIH INSTRUMENATA za djecu školskog i predškolskog uzrastana smerovima  (KLAVIR , GITARA VIOLINA, MUZICKO SCENSKO PEVANJE i ostali instrumenti) 

PROGRAM ZA NAJMLADJE – VRŠE UPIS NA PROGRAMU MUZIČKE IGRAONICE RADIONICE.

GRUPNE MUZIČKE RADIONICE-IGRAONICE ZA DJECU predškolskog uzrasta na sedmom nivou TOKOM CIJELE GODINE: razvojni put ritma, govora i sluha u grupnoj nastavi od 1,5 do 3,5 i od 3,5 do 6 godina.

Prijave za programe i upite pošaljite u inbox Muzičko-edukativnog centra, ili ih kontaktirajte na broj telefona: +387 65 547 541.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Sa Romanije 33 hodočasnika krenula ka manastiru Ostrog

Sa Sokoca je jutros na pokloničko putovanje do manastira Ostrog krenula grupa od 33 hodočasnika, među kojima 13...

VLADA SRPSKE: Za podršku nezaposlenom roditelju četvoro i više djece 60 miliona KM

Za podršku nezaposlenom roditelju četvoro i više djece u Republici Srpskoj u 2024. godini planiran je iznos od...

Kineski predsjednik sutra sa Vučićem u Srbiji

Nakon posjete Francuskoj, kineski predsjednik sutra stiže u dvodnevnu posjetu Srbiji, a domaćin će mu biti predsjednik Aleksandar...

LAVROV: Dodik se jedini bori za dejtonske principe

"Rezolucijom o Srebrenici se žele slomiti Srbi" Lavrov poručio da se Dodik jedini bori za dejtonske principe Ministar spoljnih...