Milorad Jovičić SDS Ugljevik: Budimo kao pčele radilice za svoj narod

Datum:

Share post:

Kandidat SDS-a Ugljevik za poslanika u narodnu Skupštinu Republike Srpske Milorad Jovičić posjetio je danas pčelinjak porodice „Tešić“ i u okviru njihovog domaćinstva“Api-komoru“ prvu u ovom dijelu Srpske.

-Budimo kao pčele radilice, to je primer koji treba svako u svom poslu da radi za dobro Srpske i našeg naroda-poručio je Jovičić.

Najbolji primjer ističe Jovičić da pčelarstvo u svakom smislu ima ogroman potencijal jeste mladi pčelar Mladen Tešić.

Jovičić kaže da „Api komora“ koju je mladi pčelar Tešić među prvima u Srpskoj izgradio ima ljekovita svojstva kao i svi pčelinji proizvodi.

-Pčelari su poznati kao ljudi koji rade iz ljubavi taj posao. Naša podrška za njih je vječita, i zato smo zajedno sa njima, jer smo uvažavali njihove prijedloge, i na osnovu toga udvostručili broj pčelinjih društava u našem Ugljeviku-naveo je Jovičić.

Podrška za svaki posao, kaže Jovičić nikad nije izostala u ovoj podmajevičkoj opštini.

-Pomoći ćemo im, od srca, koliko god budemo mogli. Hoćemo, želimo i zato smo tu gde jesmo. I oni koji su uspješno krenuli, neka znaju da, kad god im je potrebna pomoć u nove investicije da mogu da računaju na nas u lokalu ali i na višim nivoima vlasti koji nas očekuju posle ovih izbora-rekao je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...