KANDIDATI SNSD U NARODU: OSJEĆA SE POBJEDNIČKA ENERGIJA – OVO SU ISTORIJSKI IZBORI ZA SRPSKU

Datum:

Share post:

Kandidati SNSD za Parlamentarnu skupštinu BiH i Narodnu skupštinu Republike Srpske organizovali su danas niz druženja sa građanima u Čengiću, Batkoviću, naseljima Intergaj – Mjesna zajednica Veljko Lukić i Tombak – Mjesna zajednica Vuk Karadžić na kojima su ukazali da je na ovim izborima istorijski važno za očuvanje Republike Srpske da na njenom čelu bude Milorad Dodik. Srpska se gradi u Banja Luci a čuva u Sarajevu, poručili su kandidati.

Kandidat za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH dr Danijela Đukin podsjetila je da se trenutno u svijetu dešavaju izuzetno krupne promjene i da je zapadnim zemljama bitno da ovaj prostor što prije uđe u NATO, kako bi i ljude i resurse koje imamo mobilisao u svom interesu.

Zbog toga su  zadnjih desetak godina, iz sredstava raznih fondacija plaćali školovanje Jeleni Trivić, kako bi ona iznutra završila posao za njih.

„Ovo nije predizborna priča, ovo je zaista istorijski važno za sve nas, da Milorad  Dodik i dalje kreira politike u Republici Srpskoj. Trideset godina postojimo i nekima već smetamo, jer smo prva srpska država zapadno od Drine. Dodik je državnik  koji ima prijatelje u svijetu i dobre kontakte sa velikim silama. Uspostavio je odlične veze sa Srbijom, a i Zapad će ga morati prihvatiti kao sagovornika, jer je on čovjek mira“ rekla je Đukin.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dragan Knežević je najavio povećanje fonda za podsticaje u poljoprivredi na 180 miliona maraka počev od naredne godine, ali i preraspodjelu sredstva kojom će biti obuhvaćena i sitna gazdinjstva, kako bi se podspješila proizvodnja hrane u ovim ,,izazovnim vremenima“.

,,Agrarni fond grada Bijeljine će, to je želja SNSD  u Bijeljini i obećanje koje nam je Dodik ponovio pri zadnjoj posjeti Bijeljini, najvjerovatnije dobiti još pet miliona maraka za projekte urbanizacije Semberije, u prvom redu asfaltiranje puteva koji povezuju više sela“ rekao je Knežević.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Tatjana Perić je pozvala građane na  jedinstvo i „da dobro odvagaju kandidate“, izrazivši uvjerenje da  su Dodik i Cvijanovićeva dokazali da čuvaju mir, stabilnost i nadležnosti Srpske.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Branka Gavrić je izrazila zadovoljstvo novom pobjedničkom energijom koja je evidentna nakon sinošnjeg zajedničkog mitinga SNSD i Koalicije stranaka koje podržavaju izbor Dodika i Cvijanovićeve za predsjednika Republike i srpskog člana Predsjedništva BiH.  

„ Osjeća se u narodu nova energija i da je SNSD ono što je bio i što jeste – pokret naroda,  najorganizovanija politička snaga koja ima državotvornu politiku. Pozivam vas da prijateljima i komšijama poručite da je bitno da izađu na izbore, da ne razmišljaju da je sve isto i da džaba glasaju. Nije isto. Bolje je u odnosu na Ivanićevu, Bukejlovićevu ili Mikrevićevu vladu – vlade SDS i PDP. Tih petnaest minuta glasanja je glas da sačuvamo i izgradimo bolju i ljepšu Srpsku“ rekla je Gavrić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Juniori KMF “Radnika” šampioni regularnog dijela

Saopštenje KMF “Radnik MD Shop” prenosimo u cjelosti: “Prije početka sezone zacrtali smo cilj da napravimo jaku, kvalitetnu okosnicu...

DOM ZDRAVLJA BIJELJINA: Počinje sa radom “Škola za trudnice”

Škola za trudnice u okviru Ambulante za specijalističke konsultacije iz ginekologije, kreće početkom aprila, a sve zainteresovane trudnice...

ŠKOLA NOVINARSTVA SEMBERSKIH NOVINA: Komisija bira najbolje radove

„Semberske novine“, u saradnji sa Aktivom direktora regije Bijeljina, Lopare i Ugljevik, nastavljaju Ljetnju školu novinarstva „Semberskih novina“,...

Nacrt izbornog zakona Srpske izglasan u Narodnoj skupštini (foto)

Dva i po sata iza ponoći, poslanici Narodne skupštine Republike Srpske izglasali su Nacrt izbornog zakona Republike Srpske...