DODIK I CVIJANOVIĆ U BIJELJINI: „Pobjeda je naša“ (video)

Datum:

Share post:

Večeras je u Bijeljini na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića održana centralna tribina SNSD Bijeljina kojoj su prisustvovali i kandidati za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, Milorad Dodik i Željka Cvijanović.

Kandidat za predsjednika Republike Srpske, Milorad Dodik, istakao je da SNSD želi mir, sigurnost i izgradnju infrastrukturnih objekata.

„Kada je riječ o Bijeljini, ovde želimo da uradimo dvije važne stvari. Jedna je autoput koji smo počeli da gradimo od Rače do Bijeljine, a druga je vodoutvrda koja treba da onemogući plavljenje ovih prostora. Došao sam da napravimo novi savez sa ljudima ovde, ovde su naši vjerni aktivisti i želimo da sa njima zajedno ovu divnu veče provedemo u nastojanju da se ohrabrimo i da idemo dalje“, rekao je Dodik i poručio „Pobjeda je naša, a ovi iz opozicije mogu već sada da oplakuju“.

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović, kaže da je sigurna u veliku pobjedu SNSD, kao i da će Bijeljina, sa našim koalicionim partnerima, doprinijeti velikoj pobjedi.

„Širom Republike Srpske nailazimo da veliku podršku, ljudi znaju šta smo to radili u prethodnom periodu i znaju da su sa nama sigurni. Sigurna Republika, sigurne nadležnosti, sigurne plate i penzije i sve ono što je neophodno za naše građane. Osjećamo dobar puls naroda i očekujemo da će SNSD u Bijeljini isto tako doživjeti veliku pobjedu“, istakla je Cvijanovićka.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijelijni.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POPOVI – Sembersko selo prepuno zanimljivosti i bogate istorije (foto)

Sembersko selo Popovi, udaljeno je od Bijeljine 8 km. Prema popisu stanovništva iz 1991. godine u njemu je...

U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)

-Velika je čast našem klubu, ali i gradu Bijeljini da budemo organizatori jednog od turnira u projektu u...

BIJELJINA: Radnik “lako“ sa Veležom

Igrači novog šampiona Republike Srpske Radnika iz Bijeljine  lako su u meču 32. kola izašli na kraj sa...

A.D.”GRAD” BIJELJINA na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Pod sloganom „Najbolje iz Vojvodine“, u Novom Sadu danas je otvoren 91. Međunarodni sajam poljoprivrede, koji ove godine...