NEŠIĆ: Glas za DNS je glas za plan razvoja i glas protiv podjela

Datum:

Share post:

„Zbog podjela i pritisaka, koje nameću već 16 godina, ljudi okreću glavu od politike i gube vjeru u bolje sutra. To nije naš put. Mi se bavimo mjerama za razvoj privrede koje će obezbijediti godišnji rast od 5%. Glas za DNS je glas za plan razvoja i glas protiv podjela“, naveo je predsjednik DNS, Nenad Nešić.

Nešić, koji je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH naglasio je da plan DNS-a nisu bajke i šarene laže već mjere zasnovane na potencijalima i potrebama Republike Srpske.

„Niko me ne može ubijediti da zemlja koja je 51% pod šumom, koja ima Unu i Drinu, Semberske oranice, Kozaru i Romaniju i rudna bogatstva ne može bolje. Može i mora. Plan DNS-a je plan izdvajanja 100 milona KM za subvencionisanje kredita za nabavku opreme i pokretanje biznisa, pa od tog novca možemo razviti industriju namještaja umjesto što pridajemo drvo kao sirovinu a uvozimo preskup namještaj“, rekao je predsjednik DNS.

Nešić je istakao da više poslanika DNS-a u Skupštini znači snažniju borbu za ove mjere i pozvao građane da pored podrške njemu kao članu Predsjedništva BiH ne zaborave da je i podrška kandidatima DNS za poslanike jednako važna.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Mještani Gornjeg Crnjelova kod Bijeljine ujedinjeni oko dobrih dijela u Vaskršnjem postu

Za vrijeme Vaskršenjeg posta, veliki broj hrišćana pridržava se posta, kada je riječ o hrani, međutim, manji je...

DODIK: Cvijanović na pravi način prezentovala stavove Srpske

Željka Cvijanović je na pravi način prezentovala stavove Republike Srpske na sjednici Savjeta bezbjednosti UN-a. - Vidljivo je i...

GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Skupština usvaja samo one tačke u kojima pronađe interes – NISMO ISTI

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, pričao je o odnosu sa odbornicima Skupštine Grada...

LOPARE: Savić potpisao u Novom Sadu Ugovor vrijedan 136.000 KM za rekonstrukciju vodovoda u Priboju

Rado Savić načelnik Opštine Lopare sa saradnikom Mirkom Nikolićem je boravio u Novom Sadu gdje je razgovarao sa...