NEŠIĆ: Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, a ne za sukobe i podjele (foto)

Datum:

Share post:

„Glas za DNS je glas za privredu i povezivanje, za nove puteve, mostove, aerodrome i infrastrukturu. To smo pokazali da znamo da radimo. Dok drugi grade političke barijere DNS će ih rušiti i povezivati ljude“, rekao je kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić tokom posjete Brčkom, koje je obišao zajedno sa Radislavom Jovičićem, kandidatom za predsjednika Republike Srpske.

Nešić je istako da više poslanika DNS-a u   Narodnoj skupštini znači više glasova za izgradnju 1000 stanova za mlade bračne parove i i za nacionalne plate za majke četvoro i više djece.

„Treći put DNS-a je put ekonomski jake Republike Srpske koja ima godišnji rast od 5% i koja može osloboditi od poreza i doprinosa svakog privrednika koji zaposli 30 novih radnika. To je put koji će omogućiti Brčkom da bude prava tačka povezivanja i privredni centar koji na najbolji način koristi svoj položaj“, naglasio je predsjednik DNS u Brčkom.

Radislav Jovičić, kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske istakao je da DNS ima konkretan plan razvoja, a ne prazne priče.

„Glas za DNS je glas za 100 milona KM za subvencionisanje kredita za nabavku opreme i pokretanje biznisa. Mi moramo iskoristiti potencijale koje nam je Bog dao i podržati ljude koji žele da razvijaju privredu, a DNS ima i plan i kvalitetne kadrove za to“, naveo je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

“BUDI HUMAN“: Igoru je potrebna pomoć dobrih ljudi

Otac mu je preminuo prije 10 godina od karcinoma, a sada se i on bori protiv iste bolesti Igor...

KOŠARAC: Vidljivo je da se pokušava trasirati put izbornog procesa na Šmitovim stavovima

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac istakao je da je vidljivo da bošnjačka struktura primarno želi da implementira...

BORENOVIĆ U SKOPLJU: Nove tehnologije poželjne u izbornom procesu

Predsjednik PDP i poslanik u PD PS BiH, Branislav Borenović, kao član Delegacije PS BiH u Parlamentarnoj skupštini...

Izabrani predsjednik i potpredsjednik GO RSS Zvornik (foto)

U Zvorniku je održana izborna skupština Gradskog odbora /GO/ Republičke stranke Srpske na kojoj je za predsjednika GO...