Vlada Srbije usvojila dokumenta o saradnji sa Kinom

Datum:

Share post:

Vlada Srbije usvojila je danas više memoranduma o razumijevanju o saradnji i protokola između Srbije i Kine, u oblasti infrastrukture, poljoprivrede, informisanja i telekomunikacija, kao i turizma.

Na sjednici Vlade usvojeno je i rješenje o postavljenju Petra Petkovića za vršioca dužnosti direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Vlada je usvojila i rješenja o dodjeli nagrada za osvojene zlatne, srebrne i bronzane medalje na Prvenstvu Еvrope u boksu za seniorke i seniore, održanom u Beogradu od 18. do 28. aprila, u iznosu po 20.000 evra za zlatnu medalju, 15.000 za srebrnu i po 10.000 evra za bronzanu medalju u dinarskoj protivvrijednosti.

Ženska boks selekcija Srbije osvojila je na ovom takmičenju ukupno 11 medalja, od kojih tri zlata, jedno srebro i sedam bronzi, dok je muški boks tim osvojio devet medalja – jednu zlatnu, dva srebra i šest bronzi.

Osim sportista, nagrađeni su i njihovi treneri u istom iznosu, kojim su nagrađeni i bokser ili bokserka za osvojenu medalju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Po odluci Sabora SPC nova titula vladike Fotija biće mitropolit zvorničko-tuzlanski

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije izjavio je danas da će po odluci Svetog arhijerejskog sabora njegova nova titula...

POTRAGA U TOKU: Nestao helikopter sa iranskim predsednikom

Iranska državna televizija izvestila je da je helikopter sa predsednikom Ebrahimom Raisijem "teško sleteo", bez detaljnijeg objašnjenja. Spasioci su...

VUČIĆ U NOVOM SADU: Ponosan sam na ono što smo uradili – tražim od vas ubedljivu pobedu

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održala je predizborni skup u Spensu u Novom Sadu. Sat vremena...

KOVAČEVIĆ: Očigledno je da u opoziciji nema interesa da se zaštite prava Srpske

Iako SNSD smatra da je ubjedljivo najbolje rješenje da sve parlamentarne stranke iz Republike Srpske sjednu zajedno i...