ĆORIĆ: Da “Radnikov“ stadion ponovo bude mjesto na kojem se okupljaju porodice (foto)

Datum:

Share post:

Fudbalski klub “Radnik” iz Bijeljine u proteklih sedam dana ostvario je dvije pobjede na početku svog nastupa u Prvoj ligi Republike Srpske, savladavši “Ljubić” iz Prnjavora rezultatom 2:0, te „Drinu“ iz Zvornika 1:0.

Tim povodom razgovarali smo sa novoizabranim predsjednikom bijeljinskog kluba Nedeljkom Ćorićem.

“Radnik” je u dvije odigrane utakmice izašao sa maksimalnih 6 bodova? Kako komentarišete prve nastupe?

Uvijek je lijepo pobijediti, a naročito na prvim mečevima, nakon dva odgođena kola i svega kroz šta smo prošli prethodnih sedmica. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu!

Igrači su dali svoj maksimum i od starta do kraja utakmica igrali srcem i dušom za pobjedu, što je dovoljno da ne izostane ni moje, ni zadovoljstvo svih ljubitelja našeg kluba.

Moj najveći utisak sa prve utakmice u Bijeljini, koja je odigrana protiv “Ljubića” su ispunjene tribine stadiona “Radnika” i ogromna podrška naših sugrađana. Bilo je zadovoljstvo, ali i privilegija, sjediti na tribinama i osjetiti koliko Bijeljinci vole svoj klub i koliko se raduju uspješnom startu, koji će, nadamo se, biti samo dobra uvertira za nizanje daljih uspjeha.

Moja vizija “Radnika”, bez obzira na rang takmičenja i rezultatske uspjehe – ovaj fudbalski klub, sportski brend našeg grada, odvojiti od kuloara i raznih i privatnih i političkih kombinacija i vratiti ga Bijeljini i njenim građanima.

“Radnik” ne smije da bude privatni poligon (jednog čovjeka ili male grupe ljudi) – niti Nedeljka Ćorića, niti bilo koga drugog, već isključivo ponos svih građana Bijeljine i Semberije.

Cilj je da utakmice “Radnika” budu porodični događaj na koji ćemo dovoditi svoju djecu i unuke, koji će se učiti pravim vrlinama i vrijednostima sporta i fer-pleja, umjesto društvenih mreža i šunda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U subotu šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ i u Bijeljini! (foto)

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stiže...

Koncert Ivana Bosiljčića u Bijeljini (foto)

Ivan Bosiljčić je srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac i stalni je član ansambla drame u Narodnom pozorištu...

NAJAVA ZA NOVI BROJ ,,SEMBERSKIH NOVINA“

U novom broju ,,Semberskih novina'', koji je na kioscima možete pročitati: Šta su velikodostojnici Srpske pravoslavne crkve, na...

SPC i njeni vjernici danas proslavljaju Svetu Pelagiju Tersijsku

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici danas proslavljaju Svetu Pelagiju Tersijsku. Sveta mučenica Pelagija Tersijska, iako od roditelja neznabožaca,...