OVAN

Posao: Veoma koristan susret sa bivšim kolegom. Otvaraju se nove poslovne mogućnosti ili dobijate neke važne informacije o poslu. Ljubav: Partner vas poziva na odgovornost, ali vi znate da krivica nije samo do vas. Zdravlje: Problemi s varenjem imaju veze s vašom terapijom, proverite s lekarima da li postoji alternativa.

BIK

Posao: Na poslu ćete biti primećeni, ako imate zakazane sastanke, dobro se pripremite. Fokus je na potencijalnom unapređenju. Ljubav: Moguće je da ćete konačno doživeti od partnera ono što dugo priželjkujete. Zdravlje: Pazite se padova.

BLIZANCI

Posao:Visok nivo samopouzdanja je vaš glavni kvalitet, ne propuštajte dobru priliku koja će vam se ukazati. Ljubav: Savršen je dan za novo i sudbinsko poznanstvo. Ako ste dugo usamljeni, očekujte da vam se ljubavna situacija promeni preko noći. Zdravlje: Tegobe sa želucem i probavom.

RAK

Posao: Puni ste ideja, svima pričate o njima, ali vas gleda i dosta zavidnih osoba. Malo se pritajite. Ljubav: Lepo raspoloženje će biti zarazno i za vaše okruženje, suprotni pol privlačite kao magnet. Zdravlje: Emocije vas malo destabilizuju, ne dozvolite da vam poremete mir i san.

LAV

Posao: Najvažniji vam je harmoničan odnos u neposrednom radnom okruženju, pa ponekad i prećutite neki negativan komentar. Ljubav: Bolje razumevanje s partnerom, uživate u zajedničkim aktivnostima. Usamljenima se ostvaruje ljubavna želja. Zdravlje: Čuvajte se padova i povreda.

DEVICA

Posao: Morate da razjasnite uzroke konflikta, ne dozvolite da se sve pripiše vama. Pokažite da ste spremni za kompromis. Ljubav: Ako vas privlači flert, znajte da igrate na ivici noža. Zdravlje: Čuvajte se virusa.

VAGA

Posao: Ne dajte da vas bespotrebno uvlače u neke tračeve ili rasprave. Držite se dogovora, nemojte da probijate rokove, opasno je. Ljubav: Želite dublju vezu s partnerom, površna zabava vam više nije dovoljna. Zdravlje: Nemate apetit, dosta ste napeti, nađite neki hobi i opustite se.

ŠKORPIJA

Posao: Neke obaveze morate prepustiti kolegama, napravite novi dogovor na poslu. Ljubav: I u kući ste opterećeni, partner zapostavlja svoj deo zajedničkih obaveza. Zdravlje: Uznemireni ste i napeti, brine vas zdravstveno stanje članova porodice.

STRELAC

Posao: Stalno neko drugi vodi glavnu reč, a zapravo ste vi zaslužni za uspeh. Nađite načina da to i ostali saznaju. Ljubav: U velikoj ste nedoumici, morate uskoro da donesete važnu emotivnu odluku. Zdravlje:  Stomačne tegobe, gasovi.

JARAC

Posao: Zapeli ste iz sve snage, a nikako da dostignete zacrtani cilj. Nemojte da posustajete. Ljubav: Teško vam je zaboravite sukob sa partnerom, rana je dosta duboka. Primirite se i dajte vremenu šansu da to sve polako utihne. Zdravlje: Moguće mokraćne infekcije, počnite s prirodnim lekovitim sredstvima.

VODOLIJA 

Posao: Nije dobro prepustiti se rutini, umrtvili ste se i posao vam zbog toga teško pada. Nađite opet uživanje u onome što toliko dobro radite. Ljubav: Vaša intuicija vam nudi najbolje rešenje, nemojte se oglušiti o to. Zdravlje:Smanjite so u hrani, zadržavanje tečnosti može biti veoma opasno.

RIBE

Posao: Očekujte važan poziv i razgovor koji će vam možda promeniti sudbinu. Moguć je put u inostranstvo, otvara se šansa za dodatnu edukaciju.  Ljubav: Usamljeni ste, pomalo i tužni, ali to što trenutno nemate partnera ne treba da bude centar vašeg sveta.  Zdravlje: Revidirajte listu suplemenata koje uzimate, počeli ste da preterujete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име