FZ1

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stiže i u Bijeljinu.

-U Bijeljini će 18. maja 2024. godine (subota) biti organizovan šesti turnir ’’Trofej Odbojkica’’ za djevojčice i dječake uzrasta od 8 do 12 godina, a turnir je u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, saopšteno je iz OK ’’Radnik’’ Bijeljina.

Inovativni koncept “Trofej Odbojkica”, za djecu uzrasta od 10 do 12 godina je krenuo u decembru iz Knjaževca.

Odbojkaški savez Srbije kao organizator, OK ’’Radnik’’ Bijeljina kao domaćin turnira i Grad Bijeljina kao pokrovitelj turnira pozivaju ljude koji vole sport, koji se bave radom sa djecom, fizičkom kulturom ili obrazovanjem uopšte, da se pridruže na šestoj manifestaciji koje će se održati u subotu, 18. maja 2024. godine sa početkom od 12.00 časova u dvorani Gimnazije ’’Filip Višnjić’’ u Bijeljini.

-Velika je čast našem klubu, ali i gradu Bijeljini da bude organizatori jednog od turnira u projektu u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, saopšteno je iz OK ’’Radnik’’ Bijeljina.

-Pozivamo sve klubove iz okruženja da prijave svoje ekipe za učešće na turniru. Dođite u Bijeljinu da se družimo i igramo, a prijave i dodatne informacije na odbojkica@ossrb.org i okradnik1977@gmail.com Svi su dobrodošli i vidimo se u Bijeljini, piše na kraju saopštenja za javnost.

Finalni turnir će se održati početkom juna u Kruševcu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име