7. ULIČNA TRKA UGLJEVIK I 7 MEDALJA ZA AKADEMCE (foto)

Datum:

Share post:

Na juče održanoj sedmoj po redu Ulična trka Ugljevik  vrhunskoj organizaciji  i konkurenciji atletičari gradskog atletskog kluba Akademac imali su odličan nastup i osvojili 7 medalja.

Iz Ugljevika sa trkački i takmičarski zahtjevne staze u naš grad doniji smo dvije zlatne, tri sreberene i dvije bronzane medalje i time opravdali epitet najuspješnijeg kluba sa ove sjajne atletske manifestacije.

 

Prva mjesta, zlatne medalje i najviše pobjedničko postolje bilo je rezervisano, sada već tradicionalno, za naše mlade atletičare Sergeja Kulišića i Zorana Blagojevića u trkama na 200 m i 400m u svojim uzrasnim kategorijama.

Srebrene medalje i drugo mjesto osvojili su sjajni atleticari Pavle Savić u trci sa svojim klupskim drugom na 400 m, odlična Jovana Todorović u trci na 400m i Jovana Milošević u trci na 5000 m.

Treće mjesto osvojili su odlicno istrcanu trku na 200m u jakoj konkurenciji naša Ivana Janković te ponovo u dvoboju sa klupskom drugaricom u trci na 5000m sjajna Tamara Stanišić.

Promoter trke u Ugljeviku, naša olimpijka Olivera Jevtić  Olivera Jevtić iskazala je zadovoljstvo družeći se sa našim najmladjim atletčarima te naročito sa sjajnom Jovanom i Tamarom koje su u vrhunskoj konkurenciji atletičarki u trci na 5K osvojile rame uz rame drugo i treće mjesto Moje trčanje .

Jednostavno čestitamo u ime gradskog atletskog kluba Akademac našim osvajačima medalja kao i ostalim atletičarima koji su predstavljali naš Grad Bijeljinu i naš klub Akademac.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Gram prevencije je duplo značajniji od kilograma liječenja – Na vrijeme se obratite Centru za promociju i prevenciju bolesti Doma zdravlja Bijeljina (video)

U februaru  tekuće godine u sklopu Doma zdravlja Bijeljina osnovan je Centar za promociju zdravlja i prevenciju bolesti...

NEŠKOVIĆ: Dom naroda BiH u blokadi već dva mjeseca voljom bošnjačkih delegata

Dom naroda Parlamenta BiH je već mjesec i po dana u blokadi i bez zasjedanja. Bošnjački klub delegata...

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO: Apel građanima da obrate pažnju tokom boravka na otvorenom i da se ne kreću kroz neuređena područja koja mogu biti...

Saopštenje JZU Institut za javno zdravstvo, prenosimo u cjelosti: "S obzirom na nastupajuće praznike i toplije vrijeme kada se...

Na današnji dan prije 32 godine osnovana ’’GARDA PANTERI’’ (foto)

U Bijeljini će danas (četvrtak, 02. maj 2024.) biti obilježeno 32 godine od osnivanja ’’GARDE PANTERI’’. Garda Panteri je...