Bijeljina: Vanredne informacije o vodosnabdijevanju za petak i subotu (26. i 27. april 2019.)

Datum:

Share post:

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u petak (26. aprila 2019.) mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 13:00 časova u ulicama Raje Banjičića u Bijeljini i Dimitrija Lopandića u Dvorovima, uključujući sve manje priključne ulice.

Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, u subotu (27. aprila 2019.), u periodu od 09:00 do 15:00 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Karađorđevoj ulici u Dvorovima, uključujući i manje, priključne ulice (od kružnog toka kod „Fis-a“, do izlaska iz Dvorova prema Rači).

Molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

Molimo naše korisnike za razumijevanje i preporučujemo im da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni period, saopšteno je iz bijeljinskog Vodovoda!

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vlada Srbije usvojila dokumenta o saradnji sa Kinom

Vlada Srbije usvojila je danas više memoranduma o razumijevanju o saradnji i protokola između Srbije i Kine, u...

Izvučeno tijelo rudara iz rudnika „Mramor“

Tijelo rudara Asima Šehanovića, koji je pet dana bio zatrpan u jami 170 metara ispod zemlje, izvučeno je...

Kineski vodeći stručnjaci na UKC-u: Kroz jačanje saradnje spasiti što više života (foto)

Danas u posjeti Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske boravila delegacija Narodne Republike Kine i Republike Francuske. Cilj posjete je...

Ugljevički načelnik na svečanosti u Loparama poručio Majevičanima: Kao i do sada da čvrsto čuvate vjeru pravoslavnu i ime Srbinovo!

Ugljevički načelnik na svečanosti u Loparama poručio Majevičanima: Kao i do sada da čvrsto čuvate vjeru pravoslavnu i...