LOPARSKI ZDRAVSTVENI RADNICI DOBITNICI MEDALJE ZASLUGA ZA NAROD

Datum:

Share post:

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović odlikovala je Dom zdravlja Lopare za izuzetne zasluge u organizovanju, sprovođenju i pružanju medicinske pomoći, spasavanju ljudskih života, kao i svaki drugi vid podrške i ulaganja herojskih napora u borbi protiv pandemije KOVID-19 povodom 9. januara Dana Republike Srpske Medaljom zasluga za narod.

Medalju je na svečanosti  u centru Vlade Republike Srpske uručio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Alen Šeranić.

Direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković zahvalio je svim zaposlenim u ovoj zdravstvenoj ustanovi koji su dobitnici ovog vrijednog priznanja i istakao da priznanje znači mnogo ali i podstrek za dalji rad u borbi protiv korona virusa.

„U opštini Lopare nije bilo zaraženih korona virusom do 1. jula prethodne godine, krajem novembra smo imali povećan broj zaraženih ovim opakim virusom, a već početkom ove godine situacija na području naše opštine je stabilna na zadovoljstvo svih nas“, rekao je Nešković.

Predsjednica Cvijanović Medaljom zasluga za narod odlikovala je sve Domove zdravlja u Srpskoj.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...