„Trofej Bijeljina 2024“ 11. maja u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

Za nešto manje od dvadeset dana, tačnije u subotu 11 maja u Bijeljini, u organizaciji karate kluba „UNSU“ uz odobrenje i podršku karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine održat če se sedmo po redu Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljina „TROFEJ BIJELJINE 2024“. U pitanju je međunarodni karate turnir koji se održava evo već sedmu godinu za redom i koji se nalazi u zvaničnom kalendaru karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine.

Prema najavama koje imamo već sada možemo reći, da ćemo u Bijeljini ponovo imati vrhunski međunarodni sportski događaj, koji će okupiti oko 60 klubova iz jedanaest evropskih zemalja.

U ovom trenutku najavljeni su klubovi iz: Bugarske, Slovačke, Njemačke, Crne Gore, Makedonije, Srbije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Belgije i Bosne i Hercegovine.

Broj klubova i zemalja iz kojih nam isti dolaze garantuje takmičarski kvalitet turnira, a na nama kao organizatorima je obaveza da u tehničkom i organizacionom dijelu učinimo maksimum i tako na adekvatan način odgovorimo kvalitetu učesnika.Takmičenje će se održati na šest borilišta na kojima će za sprovođenje istog biti angažovano blizu 40 sudija, kako iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine tako inostranstva.

Pripreme za ovaj jedinstveni međunarodni sportski događaj u našem gradu privodmo kraju i trudimo se, da kao i svake godine organizaciju i podignemo na još veći nivo. Kao organizatori nailazimo na podršku privrednika iz našeg okruženja, koji nam svake godine svojom nesebičnom pomoći znatno olakšavaju pripremu i organizaciju. Značajnu podršku organizaciji turnira tek očekujemo od administrativne službe Grada Bijeljna kao generalnog pokrovitelja turnira.

U obezbeđenju nagrada kao i predhodnih godina učestvovat će naš generalni sponzor kluba kompanija „Lykos Balkan metals“.

Narednih dana očekujemo zvanične prijave klubova., a prema svemu najavljenom očekujemo da Grad Bijeljinu povodom pomenutog sportskog događaja posjeti oko 2000 ljudi, što takmičara, trenera, službenog osoblja tako i roditelja i pratioca takmičara, te velikog broja simpatizera karate sporta.

Naša obaveza je, da kao domaćini Grad Bijeljinu predstavimo u najljepšem svijetlu, da svi učesnici i posjetioci budu zadovojni i da sa sobom ponesu najljepše utiske.

Ovo je prvo naše obraćanje povodom pripreme i organizacije pomenutog turnira, a do samog početka u ime organizacionog Odbora turnira će mo se obratiti još jednom i to sa finalnim najavama svega što ćemo gledati ove godine u Bijeljini.

Organizacioni Odbor
Predsjednik Goran Ivković
Pres služba kk.“UNSU“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)

-Velika je čast našem klubu, ali i gradu Bijeljini da budemo organizatori jednog od turnira u projektu u...

BIJELJINA: Radnik “lako“ sa Veležom

Igrači novog šampiona Republike Srpske Radnika iz Bijeljine  lako su u meču 32. kola izašli na kraj sa...

A.D.”GRAD” BIJELJINA na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Pod sloganom „Najbolje iz Vojvodine“, u Novom Sadu danas je otvoren 91. Međunarodni sajam poljoprivrede, koji ove godine...

DODIK: PDP su stranci rekli da izađu na izbore po Šmitovom zakonu

 Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da činjenica da PDP nije učestvovao u izradi Izbornog zakona Republike...