ZATVORENI granični prelazi u Zvorniku, Višegradu i Bijeljini

Datum:

Share post:

Zbog novonastale situacije u vezi sa širenjem virusa korona jutros od 7.00 časova zatvoreni su pojedini granični prelazi u Zvorniku, Višegradu i Bijeljini.
 

Iz Granične policije BiH saopšteno je da su do daljeg zatvoreni granični prelazi za pogranični saobraćaj Mali Zvornik /na području BiH granični prelaz Zvornik/ i granični prelaz Brasina – željeznička stanica u unutrašnjosti područja Srbije /na području BiH granični prelaz Zvornik – željeznički granični prelaz/, u nadležnosti Јedinice granične policije Zvornik.

Predstavnici nadležnih organizacijskih jedinica MUP-a Srbije obavijestili su Graničnu policiju BiH da će do daljeg biti zatvoren i granični prelaz za pogranični saobraćaj Priboj /na području graničnog prelaza Mokronozi/ i Most u Carevu Polju /na području BiH, prema Sporazumu, u sastavu graničnog prelaza Uvac/, u nadležnosti Јedinice granične policije Višegrad.

Iz Granične policije BiH je saopšteno da je zatvoren i granični prelaz za pogranični saobraćaj Јamena – skelski granični prelaz /na području BiH granični prelaz Donje Crnjelovo/ u nadležnosti Јedinice granične policije Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtrs.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Duh i srce vodenice iz Priboja u Bijeljini

Dobro poznati vodeničar iz Priboja kod Lopara Anđelko Delić duh i srce svoje vodenice donio je i u...

Pojačana inspekcijska kontrola u pečenjarama

Praznična cijena prasadi ide i do 12 KM po kilogramu i to sve zbog manjka svinja na tržištu....

PAZITE ŠTA PIJETE Ova 3 pića su najgora za vaša crijeva

Prerađena pića uključuju širok izbor pića koja su prošla kroz različite procese proizvodnje. Ova pića često sadrže dodane šećere, vještačke arome,...

„Ulažemo međuljudske napore kako bi se došlo do radnika“ Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je živog ZATRPAO ODRON ZEMLJE

Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je rano jutros u jami Rudnika lignita u Mramoru...