Na prijedlog Neškovića Kojadinovići darovali šamački Dom zdravlja: SVE ZA BOLJU DIJAGNOSTIKU

Datum:

Share post:

Braća Miroslav i Zlatko Kojadinović, koji žive i rade u Njemačkoj, darovali su danas EKG aparat i uniforme za medicinske radnike Domu zdravlja Šamac vrijednosti 15.000 KM.

Miroslav Kojadinović, poznati humanista i privrednik, rekao je da je na prijedlog ljekara Želimira Neškovića doniran ovaj medicinski aparat.

-Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da obradujem na ovaj način građane i zdravstvene radnike opštine Šamac kojima želim da što manje koriste ovaj aparat-istakao je Kojadinović.

On je najavio da će i u narednom periodu dolaziti u posjetu  ovoj posavskoj opštini i prenio pozdrave svoj brata Zlatka  koji je sveštenik u njemačkom gradu Ninbergu.

Direktorica Doma zdravlja Šamac Lepa Trivić zahvalila je darodavcima braći Kojadinović istakavši da od sada ova zdravstvena ustanova ima sedam EKG aparata.

-Ovaj aparat će poboljšati rad naših službi ali i brigu o zdravlju naših pacijenata. Ukupno imamo više od 10.000 korisnika koje pokriva Dom zdravlja Šamac-rekla je Trivićeva koja je zahvalilla načelniku Šamca Đorđu Milićeviću i ljekaru Želimiru Neškoviću za sve što čine za ovu zdravstvenu ustanovu.

Načelnik šamca Đorđe Milićević podsjetio je da se Miroslav Kojadinović dokazao kao humanista širom Srpske i zahvalio njemu i njegovom bratu Zlatku na današnjoj donaciji i istakao da su Kojadinovići  pravi primjer kako se voli svoj rod i otaždbina.

-Zadovoljstvo je što smo ugostili Kojadinovića i upoznali ga sa načinom funkcionisanja našeg Doma zdravlja koji bilježi pozitivne finansijske poslovne rezultate-rekao je Milićević.

Jedan od inicijatora današnje donacije ljekar Želimir Nešković rekao je da je najvažnija briga o pacijentu a ovaj EKG aparat će poboljšati i ubrzati dijagnostiku.

Nešković je pojasnio da se radi o EKG aparatu poznatog proizvođača vrijednog 15.000 KM.

-Ovdje je jako dobra organizacija a odlično je i infrastrukturno uređen ovaj Dom zdravlja koji bilježi pozitivne rezultate-zaključio je Nešković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KMF “RADNIK MD SHOP“: Na finalnu utakmicu u subotu u Bijeljinu dolaze braćа iz Srbije (foto)

Saopštenje za javnost KMF Radnik MD Shop prenosimo u cjelosti: KMF "Radnik MD Shop" je domaćin u drugoj finalnoj...

SPC i njeni vjernici danas obilježavaju dan posvećen Svetom apostolu Simonu Zilotu

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju dan posvećen Svetom apostolu Simonu Zilotu, jednom od 12 velikih...

UGLJEVIK: Danas obilježavanje 32. godine od osnivanja Prve majevičke brigade VRS

U Ugljeviku se danas obilježava 32. godine od osnivanja Prve majevičke brigade VRS: Ugljevičani odaju počast poginulim borcima Ispred...

U podne zvone zvona na pravoslavnim crkvama za spasenje srpske države i naroda

Zvona na pravoslavnim hramovima u Srbiji zvoniće danas u podne, po blagoslovu patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija, na...