BIJELJINA: Zvijezda 09 pobijedila Tuzla siti

Datum:

Share post:

Zvijezda 09 je prekinula seriju od pet poraza u Premijer ligi BiH. U Ugljeviku su savladali Tuzla siti 3:2 i to nakon što se se dva puta vratili iz rezultatskog minusa. Bio je ovo ppvi trijumf novog trenera Bojana Trkulje.

Tuzla siti je povela u osmom minutu. U jeku napada domaćih uslijedila je kontra koju je u gol pretvorio Rijad Kobiljar. Radost Tuzlaka je trajala samo šest minuta.

Saliman Kajode je započeo akciju a nakon ubacivanja sjajno je zahvatio loptu glavom i poslao je u mrežu. Zatim su domaći prijetili preko Maksimovića i Vadzea i propustili šansu da dođi do prednosti. U finišu drugog dijela gosti su imali dvije šanse.

Zvijezda je prva zaprijetila preko Maksimovića na startu drugog dijela a onda je sredinom drugog dijela uslijedila prava drama. Prvo su gosti imali sjajnu kontru koju je u gol pretvorio Đorđe Pantelić. Već u sljedećem naletu Božo Vukoja je izborio penal, koji je u gol pretvorio Novica Maksimović.

Domaći su u 82.minutu mogli do potpunog preokreta kada Vadze nije uspio da dođe do lopte koju je uputio Maksimović iz odlične  šanse.

Ipak veliki pritisak domaćih urodio je plodom kada je Maksimović uspio da se najbolje snađe u šesnaestercu i pogodio za vođstvo. Na kraju su mogli i do ubjedljivijeg trijumfa jer je Vadze u sudijskoj nadoknadi pogodio stativu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: glassrpske.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Stanje na putevima za 6. maj – Pretežno suvi kolovozi uz umjerenu frekvenciju vozila

IZVJEŠTAJ O STANJU NA PUTEVIMA 06.05.2024 06:32:27 REPUBLIKA SRPSKA Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po pretežno...

VRIJEME DANAS pretežno sunčano

Toplo i pretežno sunčano vreme uz prolaznu oblačnost koja se tokom dana premešta od zapada ka istoku. Tokom...

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...